Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjytrgfgfgg

Cała prawda o blondynkach i brunetkach.

Polecane posty

Gość hjytrgfgfgg

Brunetki są ładniejsze od blondynek ze względu na ich kolor włosów który podkreśla ich twarz. Jeśli kobieta ma ładna twarz to czarne włosy nadają kontrast jej twarzy, podkreślają jej ładną buzie a u blondynki tego nie widać. Blondynki są mdłe.

Gość .TTT
mdło wyglądają też brunetki jeżeli mają banalną urodę. Nie przesadzaj i nie wsadzaj wszystkich do jednego wora. Każdy jest inny.

Gość .TTT
i nie prawda, a Twoja subiektywna opinia.

Gość mariiii000
Też uważam, że z reguły blondynki są bardziej mdłe. Znam kilka wyjątków, ale to ...wyjątki:)

Gość hjytrgfgfgg
Wiadomo ze jesli by wziąć pod uwagę ładną blondynkę i brzydką czy przecietna brunetkę to ta ładna blondynka jest od nich ładniejsza ale jeśli wziać pod uwagę ładną blondynkę i ładną czarnulkę to ładniejsza jest ta brunetka z powodu który podałam wyzej.

Gość .TTT
myślę, że to zależy jednak od gustu :).

Gość witam panie!!!!!
musze powiedzieć, że to rzecz gustu jednak. jako brunetka przyznałabym rację założycielce topiku, ale niestety to nie prawda. Można by to samo powiedzieć o mężczyznach, że bruneci przystojniejsi, ale jeśli ktoś gustuje w blondynach (tak jak ja) to i tak bardziej będzie się podobał pan o blond czuprynie. i w takim przypadku ja wolę troszkę mniej urodziwego blondyna niż super przystojnego bruneta, ponieważ bruneci wogóle mnie nie pociągają i myślę że w odniesieniu do kobiet jest dokładnie tak samo. czyli to rzecz gustu

Gość ffkkggg
Koloro włosów to nie problem,dzis mama taka palete kolorów ,ze kazdy dzis moze byc brynetem ,a jutro blondynem

Gość Brunetki górują :)
Mało jest ładnych blondynek i to jest prawda :)

Gość kvhsdhdr
może i prawda, bo jak dziewczyna sądzi że jeśli jest np przeciętna a uroku doda jej blond to się myli, chyba że wyjątkowo będzie jej pasował xD mi np podobno bardzo blond pasuje ale już nidgy włosów nie rozjaśnie :D

Gość gościa
Bo farba jest silną toksyną,wiec nie ma co sie bawic w farbowanie