Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze kurcze

ludzie doradzcie mi co mam robic?

Polecane posty

Gość kurcze kurcze

Od ponad roku nie moge znalesc stalego zajecia,mysle nad pojsciem do szkoly zeby poprawic sobie szanse na znalezienie pracy ,nauczyc sie zawodu,mam 34 lata,w szkole nigdy nie bylam orlem powiem szczerze ze jestem przerazona tym powrotem po latach do szkoly i studiowaniu w obcym jezyku(angielskim)mam go na poziomie komunikatywnym,jednak z drugiej strony przeraza mnie takie zycie-pracowanie po fabrykach,nic stalego,nic pewnego.Co robic?jestem tym wszystkim przerazona:(

Gość kurcze kurcze
myslalam nad surgical tech albo veterinarian tech ktory z tych kierunkow lepiej wybrac?

Gość fvfffbbb
Dlaczeo nie zaczniesz pracowac sama na siebie skoro niepotrafisz nzalezc stalego zajecia? Pomysl w czym jestes dobra i zacznij na tym zarabiac.. Co do Twojego pytania... Doksztalcanie sie to bardzo dobry pomysl. Zacznij od przejrzenia ofert pracy, moze jakichs prognoz, czegos co Ci naswietli kto jest potrzebny na rynku pracy. Dasz sobie rade. W UK nie tylko fabryki sa. Trzymam kciuki zeby sie udalo!

Gość Kurcze kurcze
Noga jestem z matematyki po prostu boje sie ze nie dostane sie na zadne studia;(

spojrz na mnie. ja rok temu przyjechalam z kraju, teraz pracuje na full time i jeszcze studia po angielsku jest ciezko i tez mi sie nie chce. nie mam na nic czasu ale mysle ze warto sie poswiecic.

Gość pcccccccc
Studia moga bys strata czasu oraz pieniedzy i wcale nie zagwarantuja Ci pracy. Warto sie zastanowic nad zdobyciem konkretnej umiejetnosci, ktora da Ci pewna prace. Moze w szpitalu jako radiograf? Ostatnio widzialam ogloszenia w szpitalu, ze jest na nich zapotrzebowanie, wystarczy, ze zrobisz college. Znalazlam taka stronke: http://www.sor.org/ jest ona podana na NHS stronie http://www.nhscareers.nhs.uk/explore-by-career/allied-health-professions/careers-in-the-allied-health-professions/radiographer/

studia sa dobre na start - no chyba ze myslisz raczej o jakims kursie podtswowych umiejetnosci, ogolnie to proponuje zaczac zdobywac doswiadczenie w branzy kt cie interesuje - niestety zdobywanie dosiwdaczenia jest bardzo niskoplatne dlatego jest domena ludzi mlodych