Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panifrania

Śluz?

Polecane posty

Gość panifrania

Witam, dostałam dzisiaj brązowego śluzu, jest go całkiem sporo i nie wiem co sie dzieje, jestem 5 dni po skończeniu okresu przy czym biore tabletki anty. Z chłopakiem sie nie kochalam juz dawno jedyne co to uprawialismy petting. Zbliża mi sie co prawda owulacja i wczoraj w nocy bylam oslabiona. Może ktoś wie o co może chodzić?

rozumiem, że używanie więcej niż jednego znaku interpunkcyjnego jest na tym forum zakazane ;) a więc... o czym Ty piszesz głupie dziewczę?

Gość panifrania
Chodzilo mi o dni po prostu..

Gość panifrania
Dlaczego musi Pani od razu glupie dziewcze.. Po prostu się martwie.

Gość zau
Jaka owulacja przy tabletkach anty? Ty wiesz w ogóle jakie jest działanie tabletek anty?

Gość akukuruku
Od jak dawna bierzesz tabsy? Zdarza się, że są plamienia w środku cyklu. Jak Ci się to będzie utrzymywać/powtarzać co miesiąc to zgłoś lekarzowi, może masz źle dobrane tabletki, a może jakaś infekcja..?

Gość panifrania
Tabletki biore od mniej niż roku, natomiast w tamtym miesiacu mialam problem wlasnie poniewaz pojawil mi sie sluz, a w nim białe grudki.. Poradzilam sie mamy i dala mi tabletki dopochowowe, od tamtego czasu ustalo..

Gość werakaluza
białe grudki mogą oznaczać, że miałaś grzybicę. szkoda że nie poszłaś z tym do gienkologa. takie plamienie, jeśli się powtarza trzeba zgłosić ginekologowi, bo może faktycznie tabletki są źle dobrane. dodatkowo zastosowałabym probiotyki "kobiece", np. provag doustny. wzmocni florę bakteryjną w pochwie, co zmniejszy nieco ryzyko kolejnych infekcji.