Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhghhhdjjsd

nowa praca i praca,dylemat.

Polecane posty

Gość dhghhhdjjsd

poradzcie...mam metlik w glowie,niewiem co robic.Chcialabym znalesc stala prace,a wiecznie trafiam z miejsca na miesce,raz likwidacja firmy,innym razem mobbing,brak. umowy.Ale obecnie pracuje w pewnej w firmie,praca jako praca taka sobie,nie meczaca ale stresujaca,atmosfera taka sobie.15 min tramwajem.Ale jest umowa o prace,wszystkie swiadczenia itp na czym mi najbardziej zalezy.Najnizsza krajowa plus prowizje od sprzedazy.Jestem tam od miesiaca ale widze ze szefowa chce mnie na dluzej.Chodze tam bo musze,mam rodzine,potrzebuje kasy.Ale to jest praca pewna,na dluzej. Ale znalazlam ogloszenie do innej,kolo mojego miejsca zamieszkania,5 min na piechote,w branzy ktorej kiedys pracowalam i mi baaaardzo odpowiadala,czulam sie swietnie w tym co robilam.Jednak dowiadywac moge sie dopiero od poniedzialku.Niewiem czy mam szanse tam na zatrudnienie,czy bedzie jeszcze wolne miejsce itp.Wszystko w poniedz. A od przyszlego tyg szefowa w aktualnej pracy ma plany wdl mnie,dodatkowe szkolenia,egzaminy itp.Nie chce mieszac nikomu i niewiem co mam robiv.Odpuscic se ta prace kolomnie i tkwic w tej co teraz??? czy zaryzykowac,zwolnic sie i isc na probe do tej nowej jak bedzie taka mozliwosc...??? porsdzcie,plisss.

Gość jak to SUROWEGO
nie jestes uwiazana do jednego miejsca pracy, idz tam, gdzie ci bedzie lepiej. nie miej wyrzutow sumienia, mozesz tez aktualnej szefowej zaproponowac kogos na twoje miejsce jesli taka osobe godna polecenia znasz, moze twedy twoje wyrzuty sumienia beda mniejsze.

Gość dhghhhdjjsd
no wlasnie...mysle ze bym miala te wyzuty sumienia.To duza firma,nie prywaciarz.Przy przyjmowaniu duzo bylo zalatwiania,papierow,ciagle podpisy,jakies swistki do doniesienia.A teraz bym to przrkreslila tak o. Pozatym niewiadomo jak tu by mi wyszlo.To prywaaciarz.Niby jest umowa prace ale na 100% nie wiem.Nie raz w innym miejscu miala byc a nie bylo.Niewiem ilr bym tu zawitala,czy pracodawca bylby ol.Moge potem zalowac ze zrezygnowalam z cieplej posadki,bo roznie moze tu byc.

Gość dhghhhdjjsd
nie awans...ale widze ze chce mnie na stale,szykuje szkolenia,egzaminy itp.A praca srednio fajna,jest bo jest.

Gość 23e4rfff
dziecko a slownik ortograficzny to masz?