Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonnna333

ZACHOWANIE, ZMIANA BYŁEGO MĘŻA BARDZO MNIE RANI- DZIEWCZYNY, POMOŻECIE?

Polecane posty

Gość Iwonnna333

cześć, dziewczyny. na pewno mój temat wyda Wam się głupi, ale chciałam się komuś pożalić... w związku z byłym mężem byłam 8 lat - 6 lat małżeństwa, dwie córki... rozstaliśmy się już niemal dwa lata temu, a ja nadal nie mogę się z tym pogodzić... mąż zostawił mnie dla młodszej kobiety, praktycznie "z dnia na dzień"...ciężko było sobie to wszytko poukładać- tak naprawdę zostałam całkiem sama, z dwójką dzieci, kredytem na mieszkanie... mimo, że było wiele trudności , poradziłam sobie, rozwód przebiegł w miarę ok... nasze kontakty też są w miarę- mąż widuje córki dwa razy w miesiącu, czasem zabiera na jakiś wyjazd... bardzo trudne jest dla mnie to, że mąż zmienił się dla innej kobiety o 360 stopni... jest mi z tego powodu bardzo przykro... dlaczego? ciągle twierdzi, że odnalazł miłość swojego życia, że WRESZCIE JEST SZCZĘŚLIWY, itd... czuję się okropnie- jak jakaś paskuda, która ZMARNOWAŁA mu tyle lat życia... inne przykłady? nigdy nie jeździliśmy na wakacje- urlop zawsze w mieście, namawiałam go na wyjazdy- zawsze odmawiał, raz wyskoczyliśmy na 5 dni do wisły... z nową kobietą ciągle podróżuje :( wrzuciają swoje zdjęcia z wakacji- Hiszpania, Włochy, Egipt...narty w górach, wyjazdy do Pragi czy Paryża :( ... zasypuje nową dziewczynę kwiatami, prezentami, gotuje dla niej... skąd wiem? facebook, haha :( żałosna jestem, prawda? wszyscy mówią, zapomnij, idź dalej...a ja czuję się taka zaraniona :( nawet teściowa mówiła, że nie rozmaiwa z nią (ze swoją matką) od 2 miesięcy, bo powiedziała coś nie tak na jego nową partnerkę :( po mojej stronie nigdy tak nie stanął:(

Gość jnuijmnun
to jest efekt mlodej cipy niestety. Zapomnij o nim i znajdz sobie kogos

Gość ona już nie jest
twoją teściową:O zacznij żyć własnym życiem i skasuj eks z FB

Gość Iwonnna333
ojj, ciężko będzie sobie kogoś znaleźć;) dwie córki, dwie prace, kredyt...w dodatku chora mama na głowie :( ciężko:( nawet na zwykłe wyjście z koleżnakami na kawe mam czas może raz w miesiącu, a co dopiero na bieganie na randki :( pomyślałam, że może napiszę tutaj, może znajdę jakieś bratnie dusze?

Gość Iwonnna333
może mam do niego taki sentyment że dałam mu tak przerżnąć moje dupsko że moje jelita zajebiście wchłaniały jego sperme ahh to było przeżycie mrr:)

Gość URSZULA AA
Kochanie bądz dzielna! Nic wiecznie nie trwa! Jeszcze kilka lat i młoda dupa go kopnie...

Gość ona już nie jest
a jak ona go kopnie, wtedyautorka będzie mogła wrócić :D ale wy durne.. autorko, wydajesz się być ok. będzie dobrze, tego Ci życzę. ale musisz przestać żyć życiem eksa, to Cię uwstecznia

Gość malgorzataaaaaa
Przykre, ze to Ty zostalas ze wszystkim (dzieci, kredyt) a on uzywa zycia i realizuje swoje marzenia. Faceci sa niestety egoistami.

Gość rubiniovva
zawróciła mu w głowie masakra że facet żeni się, robi dzieci , wspólne zobowiązania finansowe i wszystko rzuca dla młodszej pipki a żone z dziećmi zostawia byłaś dla niego nudna i powszechna a tu pewnie ma urozmaicone życie i kolorowe szkoda tylko tych dzieci

Gość rubiniovva
i to jest przykład na to żeby nie ciagnąć faceta do ołtarza za wszelką cenę każdy człowiek ma prawo do szczęścia , zakochał się i nie chciał z tego zrezygnować w imie rodziny

Gość ixyyyyyyyyyyy
zmiana o 360 stopni to zadna zmiania a co cie obchodzi zycie BYLEGO meza? swoim sie zajmij a nie interesujesz sie jego i dolujesz sie przez to

Gość Kruselka
No ale nie rozumie dlaczego ty placisz kredyt ? Nie bylo podzialu majatku?, za co te kredyty ? A dzieci gnojkowi to bym najchetniej w ogole nie pokazywala . Ciebie zostawil masz tyle problemow a on w najlepsze sie bawi i uzywa zycia. A tobie jest przykro jestes zazdrosna o jego nowa dziewczyne. Tez bym byla ja mam taki charakter ,wiem bo choc jestem mezatka ciagle wchodze profil mojego eks chlopaka i nie lubie jego zony .

Gość Iwonnna333
hmmm, nikogo nie ciągnełam do ołtarza mój były mąż oswiadczył mi się po 6 miesiącach znajomości, namawiał na natychmiastowy ślub:) jednak ja wolałam poczekać hmmm, chyba trudno się nie interesowac życiem byłego męża, tym bardziej, że dziewczynki ciągle o tym mówią... nigdy nie widziały nawet morza, nie mówiąc o pobycie za granicą...w tym roku miałam je zabrać na wakacje, ale rozchorowała się bardzo moja mama i tak wyszło, że znów nigdzie nie były :(

Gość ixyyyyyyyyyyy
moze i mowia, ale po co wchodzisz na profil na fb, ogladasz zdjecia? lepiej ci z tym?!

Gość Iwonnna333
Kruselka mieszkanie mieliśmy na kredyt... była wpłata właśna (oszczędności, prezent ślubny, troszkę rodzice pomogli), ale i tak 130 tys. musieliśmy spłacić, w momencie, w którym mnie zostawił do spłacenia było 80 tys... więc troszkę jest cięzko:( tym bardziej, że zabrał samochód, i niewielką kwotę oszczędności "na czarną godzinę"... jakoś się pozbierałam, kupiłam stargo fiata punto, znalazłam drugą pracę...

Gość Iwonnna333
ixyyyyyyyyyyy masz rację, sama nie wiem dlaczego to robię :(

Gość rubiniovva
jeśli mąz ci się oświadczył po 6 miesiącach to świdczy że szybko zauracza się kobietą, jest impulsywny w uczuciach i rzuca sie na to no sorry, prędzej czy później na 100 % zachwyciłby się nową samiczką

Gość Kruselka
Niewiem straszne to mam nadzieje ze alimenty chodziaz dostajesz godziwe .Ja to bym powalczyla na rozprawie o alimenty dla siebie skoro to z jego winy rozwod chyba ze poszlas na ugode. A moze bys sprzedala mieszkanie i zamieszkala z mama?

Gość Kruselka
Dziewczyno ty sie wykonczysz a dzieci to ile maja lat. Nie no teraz to sie sama wkrecilam w ta historie .Chlopy to pojebance tylko jedno im w glowie ale on ma sie teraz super mloda dupa bez balasty weekendowy tatus super a ty zapierdzielasz na rate .

Gość Iwonnna333
alimenty dostaję na córki- na siebie nie :( razem 1400 zł

Gość kkkdjdjdkdkdkd
Podejzewam ,ze czujesz sie paskudnie. Bylam w podobnej sytuacji.Zaszlam w ciaze a moj zostawił mnie dla STARSZEJ. Uznał ,ze ja jestem jeszcze jak dziecko i niedojzała.Tamta miała firme i dziecko i byla sama. Cierpiałam okropne katusze z myslą ,ze naszym dzieckiem nie zajmie sie a kolo obcego lata jak z piourem w dupie! Kiedy corka sie urodzila-powiedział wszystkim w koło ze to nie jego. kiedy zadzwonilam do jego matki poinformowac ja o fakcie ,ze została babcia zuciła mi słuchawka bo przeciez "to nie jego" Jestem pożadna dziewczyna!!!!!!!! Potem na swiat przychodziły kolejne ic dzieci.Kiedy w ciezkiej sytuacji poprosiłam go o pomoc przy dziecku powiedział ze fajnie ale on ma pieniadze tak aby mu wystarczylo dla jego rodziny a dla mojej corki juz nie. Pomimo ,ze sad zazadzil alimenty jego to nie obchodzi. Nie interesuje. Smutne,prawdziwe. 6 lat minelo ja ulozylam sobie życie.Mam meza ale nadal mnie boli i jest mi przykro. Po 6 latach zadzwonil i poprosil o spotkanie . Zapytałam sie co sie stalo.Powiedział ze "jego' baba zostawiła go i zabrała mu dzieci. I teraz moze spokojnie zobaczyc nasza corke. Tylko ze tutaj jest taki problem ze on ma chyba cos z głowa i dlatego sie tak zachowuje.Ale tez cierpiałam płakałam i darłam włosy z głowy. Trzymaj sie nie jestes sama w sytuacjii .takich kobiet jak my jest tysiace!!!!!!!!! Nie poddawaj sie i zacznij zyc pełnia zycia. Bo kiedys sie obudzisz i powiesz. Jestem stara i nic nie osiagnełam.Nie mam nikogo i nikt przy mnie nie byl przez tyle lat. A on bedzie nadal miał wyjebane w to wszystko. Nie marnuj zycia.

Gość Iwonnna333
kruselko, teoretycznie można byłoby to mieszkanie sprzedać...ale dopółki kredyt nie będzie spłacony, mieszkanie nalezy do banku... (w księdze wieczystej też jest bank)...moglibyśmy odstpąpić od umowy kredytowej, dostać jakąś tam część pieniędzy...ogólnie- niezbyt opłacalny interes :( postanowiłam się pomęczyć i to mieszkanie spłacić ... zawsze potem będzie można sprzedać, zamienić na miejsze, pokombinować!

Gość Iwonnna333
kkkdjdjdkdkdkd dziękuję za Twój wpis:*

Gość Iwonnna333
odczuwam samotność w łózku, jestem zła że kocha się z młodszą i ciekawszą dziewczyną , ciekawe czy on głosno stęka :O

Gość po co ci to bylo
chyba masz depresje a to mozna leczyc. nic dziwnego w koncu rozwod to ciezka sprawa, ale musisz zaczac walczyc o siebie. znajdz troche czasu.podejdz do psychiatry po antydepresanty. usun fejsa bo szkoda sie uzalac na soba ogladajac fotki bylego. zadbaj o siebie. dzieciaki dawaj czesciej tacie abys miala wiecej czasu dla siebie. wyjdz do ludzi. zapisz sie na salse albo jakis jezyk i poznaj w koncu kogos bo ogladanie sie na przeszlosc nic ci nie pomoze. co cie teraz obchodzi jego zycie i to ze sie zmienil. a moze sie nie zmienil a tylko tak to wyglada. bez roznicy nic was juz nie laczy wiec daruj sobie jego i zajmij sie soba bo zmarnujesz sobie zycie tylko przez to ze cie zostawil

Gość jnuijmnun
iwona, mieszkanie jest wspolne, a tylko ty splacasz kredyt? Przeciez jak je splacisz, to byly maz zażada polowy...

Gość Iwonnna333
nie, nie... najpierw kredyt był brany wspólnie, kiedy się rozstaliśmy- musieliśmy poinformowac bank co dalej kredyt został przepisany na mnie, ale już nie na krótki okres czasu, tylko ze względu na moje zarobki na kolejne 12 lat (chociaż ja chciałabym go spłacić szybciej, i jak na razie się udaje) mój ex-mąż został wykreślony z księgi wieczystej zrzekł się tego mieszkania, nie chciał też kasy którą w nie włożył

Gość Kruselka
Mnie tez sie tak wydaje cos jest nie tak z tym mieszkaniem i kredytem. Co z tego ze mieszkanie jest banku ja tez mam dom na kredyt ale koge go sprzedac i splacic kredyt. A on ci splacil polowe samochodu ktory wzial , czy w ogole byla sprawa majatkowa w sadzie?

Gość Iwonnna333
kruselko to był jego smaochód, tz. on sobie go kupił na firmę nie było sprawey o podział majątku rozwód był bez orzekania o winie

Gość Kruselka
Wiem ze z orzekaniem o winie rozwody ciagna sie latami ale gnojowi bym nie podarowala. Mam w rodzinie taka sytuacje ze ojciec manipuluje dziewczynkami jak zabiera je na weekend . Ostatnio ta starsza powiedziala swojej mamie ze jest brzydsza od dziewczyny tatusia. Potem hasla ze jak urosnie to bedzie mieszkac z tatusiem bo on za mna teskni. Jak dzieci jada z nim gdzies na 2 tyg. To po powrocie ona nie moze sobie z nimi dac rady bo tylko a tatus to ,a tatus tam to .