Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antekbezmajtek

musze kupic ubrania :/ pomocy

Polecane posty

Gość antekbezmajtek

Boze od 2 lat nic sobie nie kupiłem z ubran . Ubrania to dla mnie rzecz drugorzedną .W zasadzie ja w ogole nie dbam o wyglada mimo tego ze jestem podobno mega przystojny .Ale juz musze bo poprostu naprawde nie mam w czym chodzic . W zasadzie już prawie wszystko podarte poniszczone . Takze prosze was o kobiti o rade jak sie ubrac . Bo ja najchetniej bym kupil sobie jakas paczeke ciuchow widzialem takie na allegro z lumpa i tam wylozyl na to i tyle . Ale postanowilem ze juz przeznacze ten 1-2 tys zlotych i znowu bede mial spokoj na jakis czas lepiej . No i nie bede chodzil w lumpie. Cos o sobie 194 wzrost . 105 kg wag . czarny brunet . Raczej w stylu bogusia lindy czy jasona statahama sie widze niz w stylu dicaprio

Gość antekbezmajtek
a i w zasadzie wszystko . Musze kupic kompletna garderobe . Takze wszystkie pomysly mile widziane . Chociaz moze kobieta bede sie bardzije podobal juz

Gość antekbezmajtek
Doadm jeszcze, ze koniecznie musze kupic kilka par majtek, bo to co mam juz zupełnie sie od ciągłego noszenia wytarly (jedne zrosły mi sie na amen z d... pą) Czy mozna kupic uzywana na allegro? kiedys widziałem taka pake w której były gacie kalesony i ze 2 podkoszulki

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
heh ostatni pewnie podszyw - słuchaj idź do reserved na dział męski lub do Cubusa (ew. Zary) i wybierz kilka rzeczy w swoim rozmiarze - na pewni ze 2 pary dzinsów i jakieś innego typu spodnie, koszulki na krótki rekaw , koszule takie do dzinsów, sweter, bluza itp. no dobieraj sobie rzeczy w których sie dobrze czujesz - masz dziewczynę? Moze z nią idź i ona pomoże Tobie dobrać wszystko