Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igi-igi

Fryzjer Toruń naprawdę dobry fachowiec

Polecane posty

Gość igi-igi

Czy znacie dobrych fryzjerów w Toruniu? Kolejny raz byłam u partacza a nie fryzjera, szukam dalej kogoś kto zetnie włosy bez krzywizn. Piszcie o sprawdzonych fryzjerkach, fryzjerach w Toruniu...

Gość igi-igi
nie ma nikogo z Torunia? A tyle dziewczyn ma ładnie ścięte włosy..hm gdzie one chodzą...?:)

Gość igi-igi
:)

Gość igi-igi
jeśli już coś piszesz to nie podszywaj się pod mój pseudonim tylko wymyśl swój!!!!

Gość gosiaaaaa7777777
Chili- polecam Marcina i Sławka, pójdziesz-nie pożałujesz:)

Tadeusz niektórzy mówią na niego ojciec, ma radio w Toruniu goli równo, pięknie i przyjemnie. Czy strzyże nie wiem jak chcesz popytam:-)

Gość Alicja_30
Ja polecam salon Kant na ul.Bartkiewiczówny (obok apteki, w tym zielonym budynku)- niedawno otwarty, ale juz byłam na baleyage i kilka razy na prostowaniu włosów i jestem bardzo zadowolona.

Gość gruszeczka444
no ja nie z Torunia, ale za to radę przynoszę :> szukałaś tutaj? https://www.facebook.com/mojanowafigura/app_251214408351517 nie zrażaj się, że to konkurs - jak nie chcesz, nie musisz brać udziału. ale tam jest MEGA mapka z różnymi lokalnymi miejscówkami, też fryzjerów - sporo ma recenzje dziewczyn - przeszukaj sobie po prostu okolicę która cie interesuje i juu ;)

Gość YellGirl
Też polecam salon na Bartkiewiczówny obok apteki, o którym pisała Alicja_30. Jestem mile zaskoczona- mają dobre, zdolne fryzjerki i niskie ceny! Już dawno nikt nie zrobił mi tak ładnego cięcia jak tam.

Gość gość
Sprawdzić da się takie rzeczy bardzo szybko dzięki odkryjfirme.pl. Migiem dostaje się na maila info o różnych fachowcach z danego terenu wraz z cenami i to bezpłatnie.