Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona....

Chyba mam raka :(

Polecane posty

Gość przerazona....

Hej. Wiem trudny temat.. Mam 18 lat. Niedawno wykryto torbiel w dziąśle, bedzie konieczna operacja. Do tego mnostwo badan poniewaz ostatnio fatalnie sie czuje. Po operacji beda pobrane wycinki potrzebne do wykrycia ewentualnego raka. Obawiam sie ze okaze sie zla wiadomosc. Decyzje podjelam,leczyc sie nie bede. Zaluje teraz tylu zmarnowanych lat...

Gość dgpjapgjpmgp
A ja mam zylaka jądra. Prawdopodobnie nigdy nie będę miał dzieci. Szkoda że życie jest chujowe i ludzie tak łatwo łapią jakieś chujstwo.

Gość kseniaaaa
najwazniejsze to byc dobrej mysli, jeszcze nic nie wiadomo nie martw sie na zapas... najlepsza walka z powazna choroba jest dobre nastawienie i odwaga... depresja i zalamanie przyciagaja takie badziewia do naszego organizmu.. musisz wierzyc, ze wszystko jest ok i to nie jest zaden rak, a zobaczysz, ze bedzie dobrze.

Gość przerazona....
Ale moze jest jakas szansa, a jak nie to byc moze zdecydujesz sie na adopcje.. A ja postanowilam leczyc sie nie bede bo to bez sensu. Przynajmniej umre szybciej i nie bede tyle cierpiala. Masz racje,chujowe zycie..

Gość przerazona....
Ksenia dziękuję za miłe słowa. Muszę wierzyć,nie mam innego wyjścia.A jeśli okaze sie ze jednak to trudno...

Gość 3r2rff
pomysl,lepiej zyc z nadzieja niz odejsc bez niej,miej nadzieje dokonca,ja wierze w cuda,moze ci sie uda,a moze to nieprawda, a nawet jesli masz umrzec,wierze w to,ze tylko po,to,ze gdzies tam czeka na ciebie lepszy swiat w ktorym nie bedziesz cierpiec na zadne poyebane choroby jak rak,bo zasługujesz na to,masz meza ,chlopaka?

Gość ojapeldoleee
Terapia Gersona. Obejrzyj film na YT. Żadne znachorstwo. Wyzdrowiejesz w 2 miesiące i do tego odbudujesz ogranizm Pozdrawiam :*

Gość NIE KRACZ!!!!
Nie martw się na zapas.Musisz być dobrej myśli.Trzeba myśleć pozytywnie ,a nie z góry snujesz domysły?

Gość ixyyyyyyyyyyy
jak to nie bedziesz cierpiala? przeciez to leczenie zmniejsza bol

Po pierwsze, bądź spokojna, póki nic nie jest pewne. Po drugie, życie na Ziemi nie jest usłane różami, ale zastanów się, jak bardzo pogorszysz je tym, którzy Cię kochają, jeśli nie zdecydujesz się na leczenie, o ile jesteś chora. Pozdrawiam Cię i z całego serca życzę Ci, żebyś była zdrowa.

Gość przerazona....
milo mi czytac to co piszecie:) nie mam chlopaka... Wierzycie w sny? Na kilka tygodni przed ta informacja ciagle snilo mi sie cos co po sprawdzeniu w senniku oznaczało poważną chorobę.. Rzadko choruje, czasem jakieś przeziębienie i tyle. Trochę mnie przeraża myśl,że miałabym umrzeć w tym wieku :(

Gość przerazona....
Zaraz zobacze co to jest. Dziekuje za rady itp, nie spodziewalam sie:) ixyyyyyyyyyyy Z leczeniem zylabym dluzej a i tak bym sie meczyla. Moze bol bedzie wiekszy ale krotszy. Nie chce przechodzic tego wszystkiego. Tymbardziej,ze zostal mi rok nauki. Nie moge zawalic klasy maturalnej. A rodzina chyba nie dowie się z racji tego ze mam juz 18 skonczone.

Śmierci się nie bój, nie spotka Cię po niej nic złego. Ale nie prognozuj tyle, nie czytaj. Ja miałam podobną sytuację, ale wszystko skończyło się dobrze, mimo, że miałam wiele objawów, niekorzystne wyniki badan itd. Uspokój się i dopiero, kiedy dostaniesz wyniki, zastanów się nad swoją pozycją. Kiedy w ogole bedziesz wiedziala?

Gość przerazona....
Dzieki za pocieszenie Lookrecja :)Nigdy nie myslalam o smierci a jak jest taka mozliwosc ze umre to mna trzesie :o. Operacja jest za 2 tyg, po niej bodajze czeka sie 3 tygodnie na wyniki. No i te ktore lekarka od siebie mi dala nie tylko w kierunku nowotworu a ogolne bede znała w przyszłym tygodniu. A jak sie czulas, podejrzenie jakiego raka mialas?

Gość przerazona....
Co ty za bzdury wygadujesz. Musze miec zeby sie nie rozroslo a i bol jest coraz gorszy.

Gość tak ciezko okreslic
ja choruje juz 9 lat,leki ktore bralam do tej pory odrzucilam bo zaczelam miec skutki uboczne,lekarz na mnie nawrzeszczal ze jak nie bede sie leczyc dostane raka zoladka,bole mam codziennie,problemy z wyproznieniem itd,,,juz nie walcze,chcialabym jeszcze z 4,5 lat jak moj syn sie usamodzielni jako tako zeby przetrwac w tym trudnym swiecie,ostatnio tez nad kolanem wyskoczyly mi dwa guzy bolace ma je juz od roku ,tez nie ide do lekarza,zwatpilam juz w nich ,oni nie dbaja o pacjeta tylko kasa sie liczy a czasem jak w moim przypadku moga zaszkodzic......nie piszccie bzdur walcz ,ja juz sie poddalam nie zalezy mi, 9 lat walki z choroba juz mnie wyniszczylo.....autorko trzymaj sie :) jestes mloda masz silny organizm wszystko powinny byc ok

Gość śp. Rysiu z Klanu
uspokoj sie. jesli moga to wyciac dasz rade

Gość artificial flavour
U mnie rak jadra z przezrzutami na watrobe trzustkę węzły pod pacha płuca i teraz mozg kilka operacji za mną. Jeszcze żyje ale jak długo ? Władze 4.5rokh

Gość Uroczy Szymuś
gersona terapia pomaga jednej na 0,5mln chorych na raka.

Gość eresdsdsds
Niedawno wykryto torbiel w dziąśle, bedzie konieczna operacja. Ale co ma torbiel dziąsła do raka ? Przeciez torbiel to nie guz.Coś tu nie tak.

Gość Uroczy Szymuś
gdyby to była chociaż w ćwierci prawda, to byłbyś bardzo bogatym człowiekiem. Nawet Ty chowający się za tym nickiem śmiesznym, nie jesteś nieśmiertelny i Twoje ścierwo będzie gniło.

Gość eresdsdsds
skończcie pierdolić, torbiel to całkiem coś innego niż rak. Prosze poczytajcie sobie co to jest torbiel. Znam wielu ludzi którzy mieli torbiele w jamie ustnej sama tez miałam dwa. http://www.zdronet.pl/torbiele,891,choroba.html

Gość aneczke890312
torbiel torbielem, ale z niego może byc cos groznego. nie bez przyczyny pobierane sa wycinki histopatologiczne

Gość eresdsdsds
00:30 [zgłoś do usunięcia] aneczke890312 torbiel torbielem, ale z niego może byc cos groznego. nie bez przyczyny pobierane sa wycinki histopatologiczne Poczytaj sobie, a potem się wypowiadaj. Możliwość przemiany nowotworowej to 1 do 1 000 000, na dodatek 99% zmian nowotworowych to szkliwiak - nowotwór miejscowo złośliwy - na to się nie umiera.

Gość i tak kiedyś umrzesz
co za różnica czy teraz czy wieku 66 lat (tyrawszy całe życie, niedoczekwaszy emerytury)... nie ma się czym się przejmować

Gość jak mozna mowic
18 latce ze nie ma sie przejmowac smiercia?skoro cale zycie przed nia?