Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 42343rr

pielegniary to penery

Polecane posty

Gość 42343rr

i wiesniary,ubieraja sie jak wsiury,lubia pokazywac tylko ciało :)puste jak nie wiem tylko do doopcenia psez lekazy,siano w glowie,spia na nockach,głupoty w głowie im romanse a prozne to ciagle patrza w lustro i sie roochaja z kim popadnie

Gość yeti4
to prawda

mimo wielkiego szacunku dla pielęgniarek, wiele piguł z starszego pokolenia,zwłaszcza tych niewykształconych, po 2 szkołach niestety takich jest. Ale to śladowe ilości ;)

Gość śp. Rysiu z Klanu
nie sladowe. jak mojego kumpla mama lezala dosc dlugo na oiomie przewalil wszystkie tamtejsze piguly i to bez wysilku

Ta a świstak siedzi ... :classic_cool: W jedną pigułę waloną w brudowniku to bym uwierzył, ale nie wszystkie ze zmiany

Gość śp. Rysiu z Klanu
ale kogo to obchodzi?:D

Gość yeti4
nastepnym razem jak mi babcie poloze w szpitalu,to powiem wszystkie was wyrucham jak tylko chcecie tylko mi obabcie dbajcie:)

Gość śp. Rysiu z Klanu
zycie czasami jest ciekawsze niz forum. ale to nie dla ludzi co w du­pie byli i gowno tam widzieli🖐️

pielęgniarki to teraz świadome swojej wartości kobiety, często baardzo dobrze zarabiające. Pielęgniarki za 800 zł po 2 latach szkoły, wulgarne i ordynarne odchodzą do lamusa

Gość wedde
skoro sa tak dobrze,zarabiajace,to po choooj zazdroszcza lekarzom i strajkuja?sa zarozumiałe a nie pewne siebie

Gość dwdasdasdas
nie wiem co ma strajkowanie do zarozumiałosci, zarabiają tragicznie i sa tragiczne, tak samo jak z nauczycielami... Powinny zarabic snacznie lepiej, ale yez i coś reprezentowac sobą, jedna i drugie idzie w parze zresztą,