Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałko8300

Invitro co wy na to?

Polecane posty

Gość miałko8300

Jestem juz po kolejnej wizycie u lekarza, po kolejnych zabiegach itp. Diagnoza - niepłodność. Jedyną szansą jest in vitro, ale osobiście mam mieszane uczucia. Z jednej strony bardzo bym chciała i o niczym innym nie marzę, jak w koncu moc poczuć maleństwo w brzuszku a z drugiej strony zastanawiam sie na ile jest to bezpieczne dla samego dziecka, nie boję się oceny innych ludzi, ale czytałam artykuł o ewentualnych konsekwencjach zdrowotnych i zastanawiam sie na ile to prawda i jakie jest prawdopodobieństwo. A jakie są wasze opinie albo doświadczenia?

Gość hmm trudno powiedziec
zawsze jest jakies tam ryzyko aple przewaznie dzieci rodza sie normalne i zdrowe to musi byc twoja decyzja jestem w tej samej sytuacji ale to musi byc twoja indywidualna sprawa poniewaz wczuc w to sie moga tylko osoby ktore to dotyczy i ktore przez to przechodza

Gość miałko8300
A może jest ktoś kto się zdecydował, ma już dziecko i moze cos powiedziec z włanego doświadczenia?

Gość mam dziecko dzięki IVF
Ma 4 latka, jest śliczne i zupełnie zdrowe. Miałam obawy, ale teraz wiem, że było warto.