Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość underupperhand

Czy ona nie jest zainteresowana?

Polecane posty

Gość underupperhand

Poznalam jedna dziewczyne, podoba mi sie jednak nie wiem czy ona jest mna zianteresowana? Srednio ciagnie rozmowe, nie patrzy w oczy..Z 2 strony z tego co widze to nie jest ona jakas imprezowiczka, raczej skryta w sobie. Czy to moze byc przyczyna?

Gość jamam takiego
tak, skryte osoby tak mają. Są skryte, nie ich wina.. takie geny

Gość jamam takiego
jest zaint. ale jest skryta.

Gość Slaweke i kosd
nie skryta tylko najprościej ma w doopie

Przede wszystkim porozmawiaj z nią o swoich uczuciach, licząc się z tym że może cię odrzucić... Ale tu każdy może mówić ci jedno i tak nie dowiesz się prawdy jak jej sam nie zapytasz i nie spróbujesz się dowiedzieć co ona do ciebie czuje... Może nie jest zainteresowana, może jest ale czeka na twój krok... Zaproś ją na spacer czy do jakiejś knajpki i pogadaj na poważnie... Powodzienie, Angelika :*

Gość ja sie juz nie staram fgh
cóz za wniosek A nie pomyslałeś , moze Ciebie nie lubi , albo nie chhce z Tobą zbytnio kontaktu,,a Ten że nieśmiała

Gość underupperhand
ojj nie ma szans abym z nia pogadal bo szczerze mowiac ledwo ja znam, rozmawialem z nia 2-3 razy okolo 5minut. Za malo ja znam i raczej jakbym sie tak otwarcie zapytal to zdziwilaby sie baaaaaardzo. Czyli mimo tego ze nie patrzy na mnie, chociaz jak stoimy np razem w kolejce to nic nie powie;p jak zagadam 1szy to juz sie troche rozkreca i zaczyna mowic od siebie..

Gość underupperhand
oczywiscie ze tak pomyslalem i miedzyinnymi dlatego zapytalem sie czy mimo tego ze nie patrzy na mnie i malo mowi moze sie zgodzic na blizsza znajomosc

Gość aAska z deetg
człowiek nie za kazdym przepada , nie kazdy da sie lubic i nie kazdy przyzan sie obcemu do uczuć :D 🖐️

Gość underupperhand
nie chodzi o przyznanie sie, jednak gdyby ona patrzyla na mnie, zagadywala zawsze pierwsza to wiedzialbym przynajmniej ze jest pozytywnie nastawiona:)

Gość a ja sylwia witam
ale widocznie tego nie chce, moza ma juz kogoś

Gość underupperhand
chyba nie ma(sprawdzilem na fb). Tak czy siak warto starac sie ja blizej poznac? w sumie to co mi zalezy, najwyzej da mi kosza nic sie takiego strasznego nie stanie

Gość a ja sylwia witam
dokładnie moze zajeta , do niktórych człowiek dosłownie lgnie i gęba sama sie otwiera a przy niktórych do których nie bardzo lgnę po prostu sie nie lubie odzywać , moz eteż tak koleżanka ma , nie wiedomo,

Gość co jak sie sprawdza na fb?
a jak mozna sprawdzić na fb? ale ja np dla jasności nie przyjmuje i nie wysyłam osobom z kótrymi utrzymuje bliskie kontakty , wiadomo inni mogli by róznie odczytać:P

Gość underupperhand
Znalazlem ja na Fb i miala czesciowo odkryty profil:) Oczywiscie ze moze kogos miec, oczywiscie ze moze mnie nie lubic jednak mozliwe ze jest skryta dziewczyna i otwiera sie wtedy kiedy kogos pozna

Gość a co fb ja nie wchodze rok
a ja też mam na fb faceta który zmienił sobie dane na araba, oby nie było podejrzen

Gość jamam takiego
tak dokładnie co napisałes. jest skryta, ale jak ty w kolejce zagadasz to ona widzis zi pogada. I takie osoby potrzebują poznania, aby nie byc skrytym Ponadto osoba skryta wyraża siebie i emocje np słowami, obrazkami. Nawet jak idą do psychologa, to on mówi, a niech pan opisze to na kartce itp. Tak się otwiera osoba skryta.. namaluje kwiatek, uśmiech, napisze coś itp. Ale rozmowe i patrzenie, spotkania to działka drugiej osoby, tej silniejszej - nieskrytej

Gość klaudia mennmf
o skrytej możesz powiedziec cokolwiek wówczas kiedy ją poznasz osiołku autorze :) z czaseem zauwazyszczy faktycznie skryta czy nie a na jakiej podstawie twierdzisz i zaprzeczasz jej skrytość, no porsze Cię nie znacie sie wiec tym bardziej jesli nie zna to jest ostrożna idioto !