Jordan.pl 0 Napisano Listopad 2, 2012 Ja zaczynam od jutra, jeśli ktoś chce dołączyć to serdecznie zapraszam. Mam do zrzucenia po ciążowe kilogramy w liczbie 15! po pierwszej ciąży stosowałam dietę na której schudłam 16 kg w 45 dni bez efektu jojo (aż do kolejnej ciąży:P) teraz też mi się uda bo już wiem jak to zrobić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia_19 0 Napisano Listopad 2, 2012 Cześć ja od jutro tez zaczynam :) z chęcia dolacze do Ciebie ;) waga:69kg wzrost:165 cel:54 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 2, 2012 super! 171 cm 91 kg :D w mojej diecie bardzo ważne jest trzymanie się godzin posiłków, picie wody ok 2 litry, jedzenie białek i węglowodanów osobno. w niedziele jade po orbitreka i mam nadzieję że uda mi się ćwiczyć godzinkę dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 2, 2012 jak położę dziecko spać to napiszę jak widzę przykładowy jadłospis ;) a Ty niunia masz jakiś sprawdzony plan odchudzania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia_19 0 Napisano Listopad 2, 2012 własnie nie mam . ja przy tym wszytskim jeszcze mam niedoczynnosc tarczycy :( ale mam nadzieje ze jakos dam rade zrzucic te zbedne kilogramy . mam rowerek stacjonarny skakanke i pilke. a co do diety to wlasnie sie zastanawiam czy wybierac diete kopenhaska dukana czy poprostu przejsc na zdrowy tryb zycia , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 2, 2012 kopenhaskom odradzam, jest bardzo drastyczna i podobno spowalnia przemianę materii, o Dukanie też słyszałam że powoduje niestety szkody przez całkowite wyłączenie węglowodanów. Moja dieta jest jak najbardziej zdrowa, po stosowaniu jej znacznie poprawiły mi się wyniki krwi, polepszyło samopoczucie (pochodzi od dietetyka). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia_19 0 Napisano Listopad 2, 2012 a napiszesz mi swoj przykladowy jadlospis ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 2, 2012 śniadanie 2 kanapki z ciemnego pieczywa +masło + pomidor 2 śniadanie - jogurt naturalny + owoc (jabłko) obiad 2/3 torebki ryżu naturalnego brązowego + gotowane warzywa podwieczorek 3 kromki pieczywa chrupkiego wasa kolacja gotowana pierś z kurczaka + gotowana marchewka trzeba pić dużo wody, a posiłki muszą być zawsze w ustalonych godzinach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia_19 0 Napisano Listopad 2, 2012 dzieki . kurcze ciekawe czy wytrwam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 2, 2012 możesz sobie urozmaicać ten jadłospis, węglowodany- ryż brązowy, makaron pełnoziarnisty, ziemniaki białko - mięso gotowane szczególnie drób, wołowina, mięso ryb gotowane jogurty naturalne+otręby, sery białe, wszelkie warzywa i owoce z wyjątkiem bananów i winogron całkowicie wykluczamy sól i cukier:) śniadanie - 2 kanapki ciemnego chleba + warzywa - jogurt naturaly z otrębami + owoc 2 śniadanie - owoc - warzywo - sok marwitt obiad węglowodany + warzywa białka +warzywa podwieczorek -3 kromki wasa -szklanka soku pomidorowego kolacja -jajecznica z 2 jaj + warzywa (pomidor np) - białka + warzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia_19 0 Napisano Listopad 2, 2012 juz mi sie marzy plaski brzuch .. chude uda .. male posladki ... jej a tu jeszcze tyle pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jordan urodzilas już? Napisano Listopad 2, 2012 co masz synka czy córeczkę? Jak sobie dajesz radę z 2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 2, 2012 ja też bym chciała płaski brzuch, wierz mi że to jest możliwe. To mnie trzyma przy nadziei, że raz się udało. Niestety trochę pracy przed nami ale chyba warto :) Urodziłam już ponad miesiąc temu, córkę. No przyznam że jest co robić, młodsza puki co dużo śpi ale starsza ma trudny okres, zrobiła się płaczliwa i chyba tym próbuje zwrócić na siebie uwagę, wszystko wymusza. Na internet mam czas właściwie tylko wieczorami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia_19 0 Napisano Listopad 2, 2012 to gratuluje mamie ::duzo wytrawności :)) DAMY RADE:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 2, 2012 dzięki ;) to od jutra zaczynamy, ja sobie postanowiłam brzuszki też codziennie robić, dziś już zacznę ale tak spokojnie bo jestem miesiąc po operacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moje gratulacje. Napisano Listopad 2, 2012 Mała też ma taką czuprynę czarną jak Paulinka? Jak córeczka ma na imię? Jordan jesteś śliczną dziewczyną i na pewno szybko zrzucisz zbędne kg. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia dla córeczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia_19 0 Napisano Listopad 2, 2012 to tak nie przemeczaj sie zebys krzywdy sobie nie zrobilwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 2, 2012 też ma czuprynę troszkę mniej bujną, ma na imię Magdalena, jest dosłownie jak siostra bliźniaczka Pauliny sama ledwie rozróżniam ich zdjęcia z chwili tuż po urodzeniu :D Dzięki mam nadzieję, że masz racje i uda mi się jakoś doprowadzić się do porządku, dobrze że idzie zima i nie muszę się puki co pokazywać się w bikini :P Niunia muszę uważać żeby nie przesadzić bo karmię piersią a to też zabiera mi dodatkowe kalorie, będe jadła trochę większe porcje, najważniejsze żeby trzymać się tych kilku zasad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 3, 2012 niunia jesteś? jak pierwszy dzień diety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fggnnfrtn Napisano Listopad 3, 2012 ja jestem i dołączam :) odezwę się wieczorem bo mam pilny wyjazd trzymaj się dzielnie i z dala od pokus :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 3, 2012 super! trzymam się trzymam już jestem na maxa zmotywowana :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i na takim jedzeniu Napisano Listopad 3, 2012 da sie schudnac> jakos nie wierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia_19 0 Napisano Listopad 3, 2012 jestem ;) jakoś wytrwałam pierwszy dzien :) najgorsze jest to ze ja zawsze podjadałam a dzisiaj musiałam sie powstrzymać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laokaa Napisano Listopad 3, 2012 piszcie co jecie w danym dniu ja jakos nie moge sobie ulozyc menu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia_19 0 Napisano Listopad 3, 2012 Moje dzisiejsze menu :))) śniadanie:10:00 jogurt naturalny 0%tłuszczu +1 łyżka musli grejpfrut obiad:15:30 pierś gotowana ,fasolka szparagowa gotowana jabłko kolacja: serek wiejski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laokaa Napisano Listopad 3, 2012 dzieki za ale pojecie sobie tym? tez chce schudnac troche od jutra bym chciała zaczac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia_19 0 Napisano Listopad 3, 2012 ja musze duzo schudnac .. juz nie mieszcze sie w zadne ciuchy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 3, 2012 i na takim jedzeniu ja dokładnie na tej diecie schudłam tak jak pisałam 16 kilo w 45 dni więc się da! a jak kto nie wierzy to na prawdę nie mój problem:) I jak niunia się czujesz? pamiętasz na trzymaniu się ustalonych godzin posiłków? Ja bez problemu dzisiaj zaczęłam dietkę czuje się super, nie mogę się doczekać aż zobaczę 8 z przodu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia_19 0 Napisano Listopad 3, 2012 a bardzo dobrze sie czuje:) wiem pamiętam o tych określonych porach :mam nadzieje ze dam rade ... jak tez nie mogę się doczekać pierwszych efektów.a jutro jaki masz jadlospis ?:D bo mi nic nie przychodzi do glowy na jutro :)) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 3, 2012 niunia fasolka szparagowa jest warzywem strączkowym i zaliczamy ją do węglowodanów niestety najlepiej jeść ją z innymi warzywami np w formie sałatki? na kolacje do tego serka możesz sobie śmiało jakieś warzywko przegryźć W tej diecie ważne jest żeby jeść każdy posiłek. Jeśli będziemy jadły za mało to organizm zacznie gromadzić tłuszczyk na czarną godzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach