Gość Nina z Loyda Napisano Listopad 13, 2012 jak???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w pamietniczku 0 Napisano Listopad 14, 2012 Oj chyba faktycznie temat upada, a szkoda. Może jeszcze będzie jakaś reaktywacja. Ja miałam wczoraj ogromnego duła bo weszłam na wagę a tam żadnego postępu mimo mojej ciężkiej pracy, ale dziś już lepiej bo kg spadł jak trzeba. Skończyłam wczoraj moją 4 tygodniową dietę kapuścianą. Od dziś zaczynam Norweską czyli jajka, warzywa i grejpfruty. Ćwiczenia mam zamiast kontynuować. Dieta trwa 2 tygodnie więc pewnie więcej niż 3 kg nie poleci, ale dobre i to, a potem wymyślę coś innego, tzn już wymyśliłam ale na razie nie zdradzam. Zostało właśnie 3 kg do mojego celu nr 1 i czekam na to z utęsknieniem. Jordan, Nina i inne dziewczyny co u Was słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w pamietniczku 0 Napisano Listopad 14, 2012 Zmieniłam sobie stopkę bo była zbyt długa i nieczytelna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naturella12345 Napisano Listopad 14, 2012 Hej dziewczyny moge dolaczyc do Was? tylko tak naprawde nie mam jeszcze zadnego planu jak tu zrzucic zbede kg... mam 165 cm wzrostu i waga pewnie neistety teraz blisko 80kg;/ nei wiem dokladnie muszei zwazyc ;/ ale sie zapuscilam 2 lata temu sie odchudzam, mialam jakas motywacje..jakies checi w sobie... startowalam z wagi 75 kg i schudlam do 66 kg... a po pewnym czasie efekt jojo... i waga jest jaka jest. wtedy chyba mialam diete 1000kcal, robilam a6w i jakies tam dodatkowe cwiczenia... musze sie wziac za siebie bo naprawde nie moge sie patrzec na siebie u mnie najgorszy jest brzuch bo oponke niestety mam..i to sporą..stosunkowo do mojej figury nogi mam w miare szczuple, ale u góry jestem szeroka- szerokie ramiona, duzy biust i ten brzuch;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naturella12345 Napisano Listopad 14, 2012 chyba zadnej diety nei chce stosowac, po prostu zdecyduje sie zeby mniej żrec:P i oczywiscie wiecej sportu..ale motywacji brak;P wtedy co sie odchudzalam to tez pisalam z dziewczynami na forum, bylo latwiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naturella12345 Napisano Listopad 14, 2012 chyba zadnej diety nei chce stosowac, po prostu zdecyduje sie zeby mniej żrec:P i oczywiscie wiecej sportu..ale motywacji brak;P wtedy co sie odchudzalam to tez pisalam z dziewczynami na forum, bylo latwiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naturella12345 Napisano Listopad 14, 2012 w ogole razem z chlopakiem sie zapuscilismy:P on przytyl jakies 15 kg..ale on wysoki u niego sie to jakos rozklada wszystko.. a u mnie? eech szkoda gadac :) chociaz jemu tez kazdy mowi ze przytyl.. mi tego nikt nie mowi ale chyba ze wzgledu na to ze jestem dziewczyna i nie chca mi przykrosci robic hehe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naturella12345 Napisano Listopad 14, 2012 w ogóle z tego co widze to ja tutaj jestem najgrubsza!! masakra;/ wstyd i hanba ale nie ma co biadolic trzeba sie wziac do roboty! :) ja Was opuszczam bo praca czeka po powrocie sie odezwe:) i musze baterie wymienic w wadze zebym sie zwazyla ile dokladnie mam tego cialka pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina z Loyda Napisano Listopad 15, 2012 Witajcie :) W pamiętniczku nie dołuj się ! Moja waga stoi , od dwóch tygodni ważę 60 kg a naprawdę jem mniej i lepiej niż dotychczas , wściekłam się kiedy w ubiegły week pojechaliśmy do teściów i tam weszłam na wagę - spodziewając się super efektów - i co ? 59 , 60 :/ Na szczęście w pasie czuję różnicę , mam luz w spodniach , bluzki lepiej leżą czyli chyba coś się dzieje . Podejrzewam skąd ta waga . która nie chce spadać- to wina mojej głupoty wyłącznie - w ubiegłym miesiącu byłam tydzień na warzywach , potem jadłam za trzech , następne 100kal , a potem głodówka i po głodówce żarcie ... więc nie ma się co dziwić że organizm się buntuje... dzisiaj chyba kupię wagę ... mam nadzieję że coś zacznie się dziać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 15, 2012 hej Wam :) chciałabym się częściej odzywać, postaram się w miarę możliwości, ostatnie dni miałam pracowite. Na szczęście w tym całym natłoku spraw nie zapominam o diecie no i trzymam się dzielnie :) po weekendzie mi się troszkę zatrzymała waga, wczoraj rano było 89,4. Dzisiaj sie nie zważyłam zobaczymy jutro co będzie. Mam małe komplikacje w związku z moi jadłospisem... moja malutka ma skazę białkową i musze odpuścić wszystkie mleczne przetwory no i samo mleko krowie. Naturella12345 - witaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jordan.pl 0 Napisano Listopad 15, 2012 Naturella12345 - ja jestem najgrubsza :) tak dla pocieszenia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina z Loyda Napisano Listopad 16, 2012 Witam Dziewczyny :) Oj zgrzeszyłam wczoraj , niespodziewanie zupełnie rozwinęło się u nas spotkanie towarzyskie , wypiłam dwa driny i zjadłam porcję paelli :/ no i jeżyka :D ale nie wariuję już kiedy zdarza mi się raz w tyg taka wpadka , dzisiaj dalej walczę od rana z octem jabłkowym ;) wstrętne to ale da się wypić! zobaczymy czy działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klakowska84 1 Napisano Listopad 16, 2012 witajcie, od jakiegos czasu sledze Wasz topik i postanowiłam dzis napisac:)) na koncie mam 74 kilo, chce schudnac do wago 64 kilo czyli 10 kilogramow a pozniej moze jeszcze 4 kilo, w 2004 roku wazyłam 52 kilo i miałam mega fajna sylwetke, teraz wygladam jak slon , mam za soba 2 ciaze, do drugiego porodu szlam z waga 98 kilo hahaha mam mega rozstepy celulit i wszytko to czego nie powinno byc, od wtorku jestem na swojej diecie, widze juz efekty, do tego masuje sie masazerem po nalozeniu oliwki na cellulit z ziaji i tez widze efekty zwlaszcza na brzuchu, wczoraj robilam na obiad dla rodzinki sosik grzybowy i myslalam ze pekne!!! ale dalam rade:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klakowska84 1 Napisano Listopad 16, 2012 nina z loyda moja mama zawsze polecala mi ocet jablkowy, moja mama tez kiedys nalezala do osob szczuplych ale niestety po wypadku spedzila rok w gipsie, wtedy przytyla bardzo duzo, odkad pamietam zawsze odchudzala sie z octem jablkowym, raz z lepszym efektem raz z gorszym, ale wiem ze dziala:)) sama probowalam pic ale niemoglam sie przemoc zapachowi :D ja pije duzo kefiru i staram sie wypic codziennie swiezy sok grejfrutowy, dzieki temu nie mam problemu z wyproznianiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina z Loyda Napisano Listopad 16, 2012 no ja też naczytałam się o tym occie jest nawet fajny topik , na którym Dziewczyny piszą że faktycznie pomaga. A wiesz ile razy dziennie Twoja mama to piła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klakowska84 1 Napisano Listopad 16, 2012 moja mama piła szklanke wody z jedna lyzka octu rano na czczo i wieczorem do kolacji, jordan skad wiesz ze mala ma skaze bialkowa? mojej corce tez lekarze mowili ze ma skaze a sie okazalo ze cos ja uczulilo i wszystko ladnie zeszlo, u nasz lekarze lecza jak konowaly, kupila masc w aptece linoderm koszt okolo 12 zł, ladnie nawilza buzie i jest tez na wyprysk alergiczny od pierwszych dni miesiaca dla dzieci , masz jest bezzapachowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w pamietniczku 0 Napisano Listopad 16, 2012 Witam kolezanki. Ja octu używam jako dodatku do sałatek. Mnie bardzo smakuje i slicznie pachnie, ale ogólnie lubie kwaśne rzeczy. Waga dziś pokazała 61 więc zostały tylko dwa kg do pierwszego celu. To jest realne przed świetami jak najbardziej a nawet myślę, ze i do końca listopada się wyrobię, więc może na święta uda mi się zrzucić wiecej niż planowałam. To dobrze bo wymarzona sukienka będzie o rozmiar mniejsza wtedy ;) Moje dzieci też mialy skaze bialkową ale poźniej z tego powyrastały. Teraz normlanie piją mleko i jedza wszelkie przetwory mleczne i nic im nie dolega. Dziś zrobiliśmy sobie dzień wolnego od szkół i przedszkoli i siedzimy w domu, gotujemy rosół. Niestety ja wolnego nie mam więc o 15 koniec laby. A tak dobrze w domku kiedy za oknem szron i zimno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina z Loyda Napisano Listopad 19, 2012 Dzień dobry Dziewczyny :) co tam? ja po weekendzie mam mieszane wyniki ... wprawdzie uważałam i pilnowałam się mocno aczkolwiek wczoraj wieczorem wypadła niespodziewana wizyta mojej mamy i babci , były lody , wino , i pieguski ... zgrzeszyłam ale od dzisiaj walczę dalej ... zresztą nie przejmuje się tak bardzo , przecież MZ to ograniczenie jedzenia a nie restrykcyjna dieta eliminująca wszelkie zło ... najważniejsze to mądrze teraz zacząć tydzień i trzymać się planu a resztę słodkści , które zostały w domu zostawić dla innych :) dzisiaj zjem w pracy jogurt gruszkowy , jogurt wieloowocowy do picia , w domy ryż z kurczakiem i gotowane warzywa taki mam plan :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina z Loyda Napisano Listopad 19, 2012 no niestety weekendy są mordercze dla diety ;) wiem coś o tym , staram się trzymac ale zawsze coś w wekend przeskrobię ;) a na jakiej diecie jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina z Loyda Napisano Listopad 19, 2012 no to bardzo podobnie do mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina z Loyda Napisano Listopad 21, 2012 temat padł? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina z Loyda Napisano Listopad 21, 2012 u mnie .... nie wiem jak wagowo bo jak pewnie czytałaś , przez dwa tyg waga u mnie stała w miejscu ,podejrzewam że to przez niewłaściwe diety , które stosowałam , mój organizm jest rozregulowany... dodatkowo czekam na @ już mam pierwsze oznaki , więc nie zamierzam się ważyć żeby się nie zniechęcić , zważę się dopiero po , czyi za jakieś 10 dni , po ciuchach czuję na szczęście że jest luzniej więc wierzę że coś ubywa. Jeżeli chodzi o samą dietę , to ja raczej przestawiłam się na zdrowe żywienie z ograniczeniem do 1000kcl , nie chcę odchudzać się drastycznie , bo z doświadczenia wiem że to i tak wraca , więc Mż i weliminowanie słodyczy i tłuszczów , no i białego pieczywa powinno pomóc :) zobaczymy , ja chiałabym zjechać do wagi 50-53 kg a waże około 59 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina z Loyda Napisano Listopad 21, 2012 to ja Ci zazdroszczę! bo ja mam 160 cm ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RedCytrus Napisano Listopad 23, 2012 Bu a moją dietę szlak trafił. fakt słodycze ograniczam. Dziś nawet m się jeść nie chce:( mam trochę problemów w związku, które nawet trochę się tyczą mojej wagi i budowy ciała.eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilcia2012 0 Napisano Luty 6, 2013 Hej dziewczyny! Ja po ciąży ważyłam o 17 kg więcej niż wcześniej przed. Nie mogłam zrzucić z siebie tych cholernych kg. no ale po przeczytaniu poradnika http://www.diety-dla-kazdego.interkursy.pl/ i wybraniu odpowiedniej diety zaraz straciłam tą okropną fałde na brzuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach