Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12skizto

i feel so alone on the friday nights

Polecane posty

Gość uicbji0p
lana del rey

Gość IMO12358
A Ty jeszcze zipiesz młoda? :P

jakoś udaje mi się przetrwac to życie, ogólnie to jest na plus, jestem szczerze szczęśliwa :)

Gość uicbji0p
jak zwykle kulturka na kafe

Hej:) to na pocieszenie powiem Ci,że nie Ty jedyna,ale dzisiaj mi to jakoś nie przeszkadza:) wręcz już tęskniłam za takim spokojem we własnych czterech ścianach

Ja właśnie wróciłam, bo znajomi pojechali na imprezkę. A ja bardziej mam ochotę na towarzystwo w moim ciepłym pokoiku :)

Zły nastrój na impreze ze znajomymi czy ogólne przemęczenie materiału? Ja może i bym poszła gdzieś w tany,ale zjechana jestem jak koń po westernie ostatnio i od dawna marze o takim spokoju:) a jeszcze teraz klimaciarsko sie zrobiło, deszcz boje kroplami o parapet, ja z drinkiem w ręku i jest git:)

nie piję alkoholu i jakoś nie lubię widoku wciętych ludzi gdy sama jestem zupełnie trzeźwa. No i ogólnie zimno, więc jakoś nie mam ochoty na szlajanie się :D

no, ale z drugiej strony dziś jest idealny dzien by zrobic cos dla siebie. Jakies maseczki, balsamy. Ja sobie dzis jeszcze pocwiczę :D:D

100 brzuszków i skakanka jakos przez 30 min. Nie cwicze dużo, bo sporo się ruszam w ciągu dnia i bym padła :)

Łoooo Jezuuuu:D kobieto - podziwiam bo mi jakoś nie po drodze by było zwłaszcza z taką ilością brzuszków dziennie;) długo tak już działasz? pewnie juz fajnie mięśnie masz zarysowane

Ja z malowania paznokci nie lubie momentu ich dogorywania czyt.wysychania bo zawsze kiedy juz wydaje mi się,że są gotowe i zaczne coś robić to którys mi sie schrzani i znowu zabawa z tym:/ ale lubie kolorek na paznokciach:)

2 tygodnie dopiero :D:D Ogólnie ostatnio mam jakąś faze na dbanie bardziej o siebie, pewnie przez to, że niedługo czeka mnie kolejny etap w życiu :D No ale cwicze, nie jem słodyczy i pije tylko wode i cole 0 (dbam o odcien zębów). No i to takie sprawdzenie silnej woli :):)

ja zawsze pakuję się już pod kołderkę bo myśle, ze gotowe a rano odciski z pościeli na paznokciach wrrr... dlatego teraz jak robie paznokcie to bezbarwny i całe sypie brokatem, a co :D spektakularny efekt, a mało roboty :D:D

Pomysł całkiem ,całkiem - może kiedyś wykorzystam go u siebie:) choć raczej u mnie w pracy takie brokatowe paznokcie by dziwnie wygladały:/ piszesz,ze nowy etap - czyżby przyszła panna młoda?;) jak masz przebarwienia na zębach to leć do stomatologa na piaskowanie i skaling - troche pomaga:)

nie mam przebarwien czy brzydkiego koloru - mam bardzo ładne zęby, ale czuje, że jeszcze coś mogę z nich wycisnąc. :D Panna młoda nie, jeszcze jestem za młoda :):) Raczej już wkraczam w dorosłe życie :D:D

A wybielałaś już zęby? a już myślałam,że do ołtarza sie szykujesz:D no to chyba jakiś poważny etap musisz zaczynać skoro tak sobie narzuciłas szybkie tempo zmian:) ale wszystko pozytywnie:) lepsze to niż siedzenie i marudzenie,że znowu w życiu mi nie wyszło;)

nie wybielałam nigdy zębów bo przy moim odcieniu byłoby to głupotą, więc działam naturalnymi sposobami. Chociaż muszę przystopowac bo dziąsła się buntują :D:D

no niestety, ale myje zeby 6 razy dziennie, a to bardzo źle dla szkliwa a dodatkowo cola zawiera kwas fosforowy, który też szkliwo niszczy. Chociaż z drugiej strony mój dentysta nie zauważył, żeby stan zębów mi się pogorszył.