Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

89agatka89

Czy mogę być w ciąży??

Polecane posty

Witam. Wiem, że pewnie przez ten portal przewineło się sporo takich tematów, ale nie wiem co robić. Już ponad cztery tygodnie temu powinnam dostać miesiączkę ale nadal jej nie mam. Dodam, że współżyję regularnie zmoim chłopakiem. Robiłam już dwa testy, ale każdy wyszedł negatywnie. Dodam, że były one wykonane prawidłowo. nie wiem już co robić. Do tego wszystkiego zaczeły boleć mnie sutki jak ich dotykam i mam takie jakieś skurcze brzucha? po prostu mnie on boli. Proszę o poradę co mam robić. Dzięki

Wiesz, testy po takim czasie powinny być już wiarygodne na 100%. Każdy test by wykazał ciąże. 4 tygodnie temu powinnaś mieć okres.. A testy powinno się robić w dniu spodziewanej miesiączki, wydaję mi się, że po TAKIM czasie test jest wiarygodny, ale idź do gin, bo może to jakieś zaburzenia hormonalne i przepisze Ci luteinę na wywołanie okresu.

Gość taka jedna mala wredna ;)))
Idz jutro na badanie krwi, beta hcg, jak wyjdzie pozytywna tzn., ze jestes w ciazy. Jak wyjdzie negatywna, to nie jestes. Mozliwe, ze cykl Ci sie przedluzyl, mozliwe, ze masz problemy hormonalne. Nikt Ci tu na forum tego z fusow nie wywrozy. Wyloz kase, zaplac za badanie i nie zakladaj glupich tematow !!! ps. wyszukiwanie w google nie boli !