Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalllop

czy ktoras uzywala w ciazy kremow do depilacji w

Polecane posty

Gość kalllop

okolicach bikini?? i oczywiscie troche nizej?? :) powoli mam problem z goleniem sie w miejscu intymnym..oczywiscie moge poprosic meza...ale...jednak wole zrobic to sama...:) czy one nie szkodzą??

Gość mamusiaMamusia
hej ja używałam całą ciąże bo zawsze goliłam bikini i okolice intymne a z dużym brzuchem już nie miałam jak ogolić się maszynką noi też przed porodem bardzo dokładnie się wydepilowałam żeby w szpitalu nikt mnie na szybko tępą maszynką nie ogilił a używałam zwykłych kremów przeznaczonych do bikini:)pozdrawiam

Gość kalllop
slicznie dziekuje za odpowiedz...jak dobrze ze kos stworzyl takie kremy..przydaja sie niewatpliwie w ciazy..gdy raczka juz nie siega,, ;p;p

Gość hmmmm nie wiem samaaaa
TYlko takich używałam, nie byłam w tanie ogolić sie metodą tradycyjną;) Trzeba tylko uważać, żeby za długo nie trzymać, zwłaszcza pod koniec ciąży, bo wszystko jest przekrwione i wrażliwe tam na dole i łatwo o podrażnienia, ja tak kiedyś się urządziłam to potem był Sudokrem:D

Gość ja też używam kremu do
depilacji i tez jestem w ciąży . Lubie je bo przynajmniej nie swędzi to odrastanie włosów o niebo lepiej niz przy maszynce