Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale o co chodzi_???

Beta HCG 1500 4 tydzień.

Polecane posty

Gość Ale o co chodzi_???
No właśnie nie. Na górze jest napisane po polsku WYNIK i podane 1523,03 (podkreślone długopisem przez laborantkę). A na dole to range i rate.

Gość asdla;kjda
Jasne, nie ma po co chodzić wcześniej do lekarza niż 8tc a inną na innym topiku tobie podobne lafiryndy opierdoliły za to że nie poszła od razu i poroniła. Lecz się na nogi bo na głowe za puźno!

Gość Ale o co chodzi_???
Proszę o wypowiedzi na temat a nie jatkę :o.

Gość asgkkagx
range to zakres rate to stawka... nie wiem jak to ma się do wyników asdla;kjda- leczyć to Ty się możesz zacząć. To, ze inne lecą do ginów tydzień czy 2 po zapłodnieniu to nie świadczy o mojej głupocie tylko o ich padnięciu macicy na mózg. Żaden lekarz nic im nie powie w tak wczesnej ciąży, znając życie tylko na odwal zapisze dupka, bo co innego może. A jak pójdzie się z wynikami bety to powie to co po teście sikanym- prosze przyjść za 3 tygodnie

Do lekarza to kazda laska idzie kiedy chce. ja jak tylko mualam wynik w reku zadzwonilam do gina i zapytalam kiedy przyjsc. oni sie lepiej na tym znaja niz pacjentki. z reszta sa rozne przypadki, sa kobiwty po ciazach pozamacicznych po zasnadach po poronieniach po problemach hormonalnych i one powinny isc ASAP.

Gość Ale o co chodzi_???
W pierwszej ciąży mi tak nie powiedział, więc nie sądzę żeby tym razem tak zrobił :). Nie wiem, jakiego masz lekarza, ale jeśli ma tak olewatorskie podejście to tylko współczuć. Mój zapewne da mi skierowanie na badanie progesteronu i jeszcze raz na betę, tak jak w pierwszej ciąży. Little d - to zapewne wielka tajemnica laboratorium :D.

Gość asdla;kjda
A ty to jedna z tych pierdolniętych co świat będą ustawiać według swojego widzi mi się? bo albo ktoś robi tak jak ty albo niech się leczy? takie podejście to się nadaje do psychiatry.

Gość asgkkagx
nie ustawiam świata pod siebie tylko uważam, ze nie można popadac ze skrajności w skrajność ot co. Wy sobie dalej panikujcie i rozmyślajcie nad tajemnicą przyrostu bety a ja zmykam na babiniec bo tam są bardziej myślące i mniej przewrażliwione stworzenia :D

Gość Ale o co chodzi_???
Czy zauważyłaś na tym wątku choćby ślad paniki? Jeśli tak, to naprawdę widzisz rzeczy których nie ma :D. No, chyba że to próba ratowania wizerunku po tym, jak się tu zbłaźniłaś :). Baw się dobrze na babińcu, może znajdziesz tam więcej wizjonerek niż tu 🖐️.

Gość asdla;kjda
jak są bardziej myslące niz ty, to zapewne ich nie zrozumiesz..

Gość Ale o co chodzi_???
Kurde mol! Na temat proszę!

Gość Mama bliźniaczek :) :)
W 10 dniu po transferze in-vitro miałam bete 700 może będą i u Ciebie bliźniaki. To tyle w temacie. Poza tematem dodam, że rozbawiła mnie pani która tak autorytarnie i nie na temat się wypowiadała. Każda kobieta idzie do lekarza kiedy chce i robi testy jakie chce! Jest dużo kobiet, które nigdy by ciąży nie donosiły, gdyby szły do lekarza w 8tc!

Gość Buka-z-Doliny-Muminków
Sporą masz tą betę. Ja 2 dni po terminie @ miałam 162. Daj znac co na to lekarz.

Gość Ale o co chodzi_???
No sporą :). W pierwszej ciąży takiej nie miałam (tydzień po @ około 300 z tego co pamiętam), dlatego byłam taka zdziwiona tym wynikiem. W poniedziałek napiszę :).

Gość Ale o co chodzi_???
Bliźniaki :).

Gość no to gratki :)
:)

Gość aaran
:D gratki

Gość gośćfd
Ja mialam 6000 ponad w 5 tyg 3 dni, wiecTwoj wynik nie jest wysoki.

Gość gośćAna
Mogą być bliźniaki ale.kazde laboratorium ma własne normy które mogą się bardzo różnić powinnaś mieć skalę do porównania ja tak miałam 3 tydz ciąży w diagnostyce bhcg 383 a norma była od 5-400 więc wiedziałam który to tydzień napewno i się pokrywa z zapłodnienie bo dokładnie wiedziałam kiedy zaszła w ciążę. A przy bliźniaka jest d razy większe bhcg niż norma przewiduje

Gość gość
Ja bym chciała się dołączyć do pytania ponieważ 28/29 sierpnia doszło do zapłodnienia zrobilam test ciążowy 14 września wyszedł dodatni 26 września poszlam na bete tak jak lekarz kazala i mi wyszla 7876,00 czy to nie za wysoko ?