Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcd123

testy owulacyjne

Polecane posty

Mam do was pytanie. Jestem teraz w 12 d.c. w 10 i 11 dniu cyklu testy owulacyjne pokazaly 2 kreski ale wydawalo mi sie ze byly zbyt jasne jak na pozytywny wynik. dzisiaj rano zrobilam test a tu tylko jedna kreska. Według śluzu i szyjki to dzisiaj sa dni plodne. W dodatku dzisiaj w nocy bolal mnie brzuch i rano w sluzie bylo troche krwi. Zastanawiam sie czy to mogła byc owulacja. Martwi mnie tylko ten fakt ze testy owulacyjne (3 szt. bo nie wierzyłam) wychodzą negatywnie z jedna kreską.

z allegro. w poprzednim cyklu wychodzily mi testy normalnie. pozytywny wyszedl mi przez 3 dni i przestalam. z ciekawosci sprawdzilam jeszcze 3 dni przed @ test owulacyjny i tez wyszla mi jedna kreska. od 9 dnia cyklu teraz robilam testy i wychodzily 2 kreski a dzisiaj tylko jedna i to na 3 testach. Na tescie jest napisane ze jak jest jedna kreska kontrolna to znaczy ze jest negatywny wynik. Test zepsuty bedzie jak pojawi sie tylko kreska testowa lub nic sie nie pojawi.

Gość agiew
Te z allegro mi się nie sprawdzały. lepiej kup w sprawdzonej aptece. Możesz też kupić tester na ślinę np afrodyta. Jest wielokrotnego użytku a to duży plus