Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żonkilkowa pani

Ciągłe ocenianie..:((

Polecane posty

facet ciągle mi cos wytyka:(( teraz zaczął mi mówic ze kiedys wyglądałam lepiej, ze miałam więcej ciałka itp. ( ja wtedy akurat czułam się z tym ciałkiem gorzej). owszem jestem osoba szczuplutką, drobną, mam wąskie bioderka, płaski brzuch, pupcie mam odstającą, a on twierdzi ze jestem za chuda:( przykre słyszec takie słowa, bo wiem ze wszyscy uwazają mnie za zgrabna kobietke....nie wiem czy oznaką zdrowia itp..jest tłuszcz na brzuchu i gruba dupa?? niedawno mu powiedziałam zeby skonczył mnie ciągle oceniac, ze jest jak jest i zeby znalazł sobie spasłą świnie:)

Gość xyzxyzxyzxyyyy
nie martw sie gnojkiem

Ale On nie mówi mi tego w jakis chamski bezczelny sposób, tylko mówi...kochanie wtedy wyglądałaś lepiej itp...to wszystko odbywa sie w miły i grzeczny sposób , ale jednak to boli:( Ja jemu nie wytykam niczego, bo co niby ma mi przeszkadzac, ze wazy np o 2 kg za dużo czy za mało... czy ze zaczynają mu siwiec włosy, albo cos...dla mnie to nie ma znaczenia... czasami nie wiem czy mówi to z zazdrosci widząc jak inni faceci na mnie patrzą, czy nie wiem sama:(