Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lillii

Głodówka start 5.11.2012

Polecane posty

Gość Lillii

Witajcie....:) Czy któraś miła kobitka....lub Pan... przyłączą się do głodówki? Chce zacząć od poniedziałku.....14 dni.... startuje bez przygotowania. Będzie to moje drugie podejście... wczesniej 1,5 roku temu miałam 5 dni...i przyznam, że mimo ogromnego wysiłku wspominam bardzo miło. Łatwo nie było....za to później rewelacja.... rozsądnie wyszłam. Kg nie wróciły! Dziękuję pouczeniom i negatywnym postom, ponieważ świadomie do tego podchodzę. Serdecznie zapraszam! wiek: 23 waga: 72 kg wzrost: 170 cel: 60 kg

Gość też planuję głodówkee
ale 10 dni. chciałam jednak najbliższe 14 dni albo chociaż 5 pojechac na samych wyciskanych sokach warzywno-owocowych

Gość Lillii
nie ma problemu! Zapraszam. I bardzo dobrze, ze myslisz o pryzgotowaniu. Ja niestety nie mam na to czasu. Mam nadzieje ze bede juz w stanie podtrzymywać Cie w pierwsyzm etapie głodówki, który niestety jets najcięższy :( ja jutro zrobie sobie "lekki" dzień...a od poniedziałku działam na ostro. Napisz ile masz lat, z jakiej wagi startujesz i jaki cel chcesz osiągnąć:)

Gość lilli ale jaką głodówkę stosuj
esz? taką typową tylko z wodą czy np. wg ewy dąbrowskiej (warzywa + jabłka)?

Gość La Scala
Przyłączam się od jutra:). Start: 05.11.2012 Wiek: 28 Wzrost: 173 Waga: 70 kg Cel: 60 kg

Gość maryśka_______________________
bez przygotowania ? :-o

Gość Lillii
przez pierwsze dni bede na wodzie, herbatkach zielonych i wodzie z sokiem z cytryny..... nic wiecej..... Niestety bez przygotowania wiekszego.... co prawda jadlam mniej i lekkostrawne rzeczy ale nie mozna nazwac tego pryzgotowaniem. Zapraszam Kochane...razem bedzie latwiej :)

Tyż miołym głodówke. Przepis był taki: dzeisinć dni nie jeść a jedynastego iść na łąke i sie wysrać. Ino ukucłym, a dupa jak nie zacznie trawe wpieprzać.... :classic_cool:

Gość maryśka_______________________
alem się uśmioła, toż moja żyć tyż swgo czosu na trawe się połakomiła, tyż po wielkim głodowaniu, ale wszystko zmymiotnęła jak jej się gówno trafiło :( nie głodujcie dziwczęta po padnitea.

Ja też bym chciała i to bardzo ale niepotrafie przestac jeść poprostu już sie do niczego nienadaje:( trzymam kciuki.

I do tego nienawidze lewatyw. Wiek:23 waga:55,5 wzrost:165 cel:45kg.tyle ze mi bardziej zalezy na oczyszczeniu niz schudnieciu ale to by bylo dobre wynagrodzenie tych ciezkich dni zgubienie paru kg.

Gość Lillii
Wiola.... nie mów tak.... spróbuj...poćwicz silną wolę i zobaczysz ze dasz rade....jak nie za pierwsyzm podejsciem to za 10tym....Troche wiary w siebie ! Czytalam o lewatywach....podobno są bardzo dobre...ale powiem szczerze ze sama osobiście chyba nie dałabym rady tego sobie zrobic. A Wam dziewczynki jak idzie? Ja dzis wypilam trzy kawy, z litr zielonej herbatki.... wode z sokiem z 1 cytryny.... i miske kremu z buraczkow, ziemniakow i marchewki..... i jakos czuje sie pełna. :)... ale od jutra zaczynam na samej wodzie, cytrynie, herbacie i kawie z mlekiem.... Postanowilam ze co dzień bede zwiekszala ilosc cytryny az dojde do 6go dnia, gdzie wypije ich 6...potem z powrotem mniej.....az do zera:) Kurcze mam zepsuta wage! :( kolejny wydatek na wage mnie czeka....:(...i zapisuje się na fitness z sauna.... ah alez jestem zdesperowana!

Gość betikanika
Ja się z chęcią dołączę:) tez miałam zamiar zaczynać od jutra. Z chęcią przyjmę wparcie :) wzrost 174, waga 75, cel 65

Gość Lillii
do ostatek musze miec z 8 kilo mniej.... nosz cholibcia MUSZEEE!!!! :) Badzmy twardkie dziewczynki!

Gość Lillii
tak jest! Od jutra !:)

Może jednak spróbuje z wami.ale ja juz glodna musze sie czym zajac.pozdrawiam i powodzonka zycze.

Gość betikanika
ja kiedyś wytrzymałam 6 dni. Później próbowałam dwa razy podjąć walkę ale się nie udało. Teraz jestem zdeterminowana na nowo, za 20 dni mam urodziny i chcę zrobić sobie prezent utraconymi kilogramami.:) właśnie pije herbatkę czerwoną na dobry start.

Gość Lillii
i jak dziewczyny? Ja wypilam tylko kawe z mlekiem....wode.... i sok z 1 cytryny....za godiznke jade na fitness i wypije jeszcze jedna cytrynke.... czuje pustke w brzuskzu ale tragedii nie ma...oby przetrwac !

Gość zielona herbata z cytryną
hej ja zaczynam od jutra. dzisiaj jest mój czternasty dzień przygotowania, zamierzam głodować również 14 dni. pozdrawiam

Hej a ja przełożyłam na jutro... Ale wy tak bez oczyszczenia jelit? Znacie jakiś środek ktory oczyszcza porzadnie jelito grube nawet z mas kałowych?oprucz lewatywy oczywiście.

Gość Lillii
Jestem jestem:) wlasnie wrocilam z firnessy...2h zumby... myslalam ze umre....ale czuje sie taka orzezwiona i glodu tez nie czuje..... zobaczymy jutro.... pewnie bede miala okrutne zakwasy...i modle sie zeby to nie sklonilo mnie do podjadania :(

2 h zumby???? o rany. Podziwiam. Nie ćwicz za dużo przy głodówce. Ja strasznie senna jakaś jestem....

Gość Lillii
no sil za duzo nie bylo dlatgeo oszczedzalam sie a mimo to wyszlam mokra jak szczur.... dzieki temu nie mysle o jedzeniu...i nie jem jak wroce wiec tyle godzin zapomnienia i czymkolwiek.... zakupilam karnet na miesiac open...i postanowilam na cos codziennie chodzic...plus sauny:) mam nadzieje ze uda mi sie w miesiac schudnac 10 kilo :) i przy tym nie obwisne :)

dzień 2. Lekkie osłabienie ale jest ok bo na wadze -1,1 kg pokazało. pewnie woda mi zeszła bo wczoraj dużo zielonej i czerwonej herbaty w siebie wlałam. Ale miło patrzeć na wagę :) Motywuje.