Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnjhg

Depilacja bikini woskiem w salonie

Polecane posty

Gość gnjhg

Czy któraś z Was korzysta z takich usług? :) Ile płacicie? Czy bardzo boli? Jak długo utrzymuje się efekt? Bo przymierzam się od jakiegoś czasu żeby pójść, już nie mogę patrzeć na maszynki ale jednak trochę się obawiam. :P

Gość Bialystok dla mnie to cudowna
pachy robilas?? jesli tak to bol pomnoz przez 100, ja tylko raz dalamkosmetyczce jeden pasek zrobic, myslalam ze nie stane w pionie. pieklo bolalo, dla mnie masakra.

Gość gnjhg
Nie robiłam pach, raz dla próby chciałam sobie przejechać depilatorem ale to był zły pomysł :D Kurde, jak mi jeden raz oderwie a ja stwierdzę, że to nie dla mnie to będę musiała płacić całą cenę? :D

Gość gnjhg
Ale z drugiej strony przecież tyle kobiet z tego korzysta to jakoś to znoszą :o

Gość Bialystok dla mnie to cudowna
ja nie placilam, bo mam stala kosmetyczke do ktorej chodze na brwi, i depilacje nog i pach

Gość idz do kosmetyczki
u mni jest tanio za zwykle bikini 3 dyszki, brazylijskie 60 zł ;)

Gość shillaQ
Miałam jeden jedyny raz do czynienia z depilacją bikini woskiem. Była tak kiepsko zrobiona, że dosłownie zdarto mi część skóry, pomyślałam nigdy więcej, bo ból był niesamowity. Po tym fakcie zdecydowałam się na depilację laserową w Laser Glamour w Łodzi i efekt jest bardzo fajny. Lekkie podrażnienia przez 3 dni, ale to jest nic w porównaniu z tym niewypałem z woskiem:) Minęły już 4 miesiące od mojej ostatniej wizyty w gabinecie i w włosków nadal nie widać. Warto poznać ich ofertę http://www.laserglamour.pl/index.php/zabiegi-depilacji-laserowej-w-lodzi/laser-light-sheer-duet-lodz.html

Gość gość
Korzystam z depilacji bikini już 3 lata i w życiu nie miałam zdartej skóry, nie wiem do kogo chodzicie dziewczyny. Płacę 70 zł w Krakowie. Ból jest do zniesienia jak raz na miesiąc ;) Ważne, żeby wybierać salony z depilacją metodą bezpaskową, bo wosk klei się wyłącznie do włosków a nie do skóry, dzięki czemu mniej boli. Mogę wam polecić salon Źródło Piękna na Bronowickiej. Widać pewność Pani kosmetolog a przy tym jest bardzo dokładna. www.salonkosmetyczny.krakow.pl

Gość gość
a trzeba zdejmować majtki na takim zabiegu ?

Gość gość
niech ktoś napisze czy trzeba się rozebrać z majtek ?

Gość gość
Tak rozbierasz sie i daja Ci jednorazowe majteczki stringi ktoreni tak rozchylaja jak chca. To jest jak u ginekologa ;) ale nie brzydzi ich to.