Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda co ja robie???????

Mam pojechane na całe życie......

Polecane posty

W tym roku zmienilam uczelnie bo poszlam na studia mgr. jestem na tej uczelni ledwo miesiac a juz mam opisnie dziwki i pojechane na cale zycie :( Bylo tak, ze w ramach zapoznania grupy robimy impreze, byla moja grupa i ogolnie ludzie z uczelni, studiuje na politechnice i wiekszosc to faceci. impreza duza ale nasza grupa zebrala sie w jednym pokoju, gadki szmatki, bylo nas tak wszytskie laski zroku i faceci, nas jest 5 w grupie, no i zaczelo sie zabawy, wyglupy i zaczelysmy sie calowac dla jaj, tylko we 4, a ta piata siedziala i gadala z chlopakmi, chloaki wtorowali nam i sie smiali nagle jedna z dziewczyn poszla dalej i zaczelysmy sie obmacywac, kolesie patrzyli i nic nie robili, smiali sie krzyczeli dalej dalej doszlo do tego ze pod wplywem alko i zabawy zaczelam pisecic ustami kolezanke kolesie rozbawieni, my bez stanikow no i podeszlam do tej piatek dziewczyny ktora nie brala udzialu w zabawie chcialam ja pocalowac a ona dala mi w twarz i powiedziala ze mam jej nie dotykac nagle zabawa sie skonczyla, kolesie sobie posli i ona tez a my zostalysmy same we 4 teraz ja mam opinie dziwki i laski co sie naogladala amerykanskich imprez a za nia lataja prawie wszyscy koelsie nie tylko z grupy wszystko rozeszlo sie po uczelni, ja jestem skreslona, my jestesmy skreslone a ona jedna wielka pani co sie nie umiala bawic teraz nagle stala sie obiektem zainteresowana wsytskich a ja? za co? za jedna impre pod wplywek alko, wszyscy klasakli i sie bawili a teraz co? szlak mnie trafia, znienawidzilysmy ja, tempimy ja na kazdym kroku a ci debile jej bronią! powiedzcie co sadzicie, czy pownni mnie traktowac z gory? za ta jedna imporeze? przeciez ja na codzien tak nie robie, to byla tylko zabawa:/

Gość kalkular90
ja bym cię zerżnął na tej imprezie... z pewnością pierwszej imprezie,, ale nie ostatniej...

Gość kalkular90
właściwie to poszedłbym dalej... zabawiłbym się w wami czterema...

ja sien ie pytam czy bys mnie zerznal tylko co sadzicie o tym traktowaniu nas 4 za te wyglupy

Gość do m..........................
Ja sądze, że wy 4 to małe dziwki, a jedna okazała się normalną dlatego ma powodzenie :) Ładna jest, nie? :)

Gość sama sobie to zrobiłaś
przestępca, który siedzi w więzieniu "za niewinność" też zrobił coś tylko raz i niechcący mondra młoda po szkodzie

Gość kalkular90
jak dla mnie luz... fajna zabawa by była... kolesiostwo co się z wami bawiło jakieś niewydarzone chyba... nie warto... trzeba szukać innych znajomych...

Gość kalkular90
ale małe dziwki to z was z pewnością rosną...

Gość kj qj3j3 j3j 3
Juz nie takie małe :D Pisała że to są studia mgr :D No ja rozumiem dlaczego ta dziewczyna dałą ci w twarz, bo się szanuje i nie lize na imprezach ku uciesze gawiedzi i nie ważne kto się do niej dobierał, nie miała na to ochoty - czym zapunktowała u facetów.

Gość 7872727887878
trzeba było nie szaleć. Masz za swoje, tak się kończą głupie zabawy w pieszczoty ;)

Gość kawę
to już nie można normalnie poimprezować? Potańczyć, pogadać, popić jak ludzie? Wyskoczyć na spacer, może kontynuować wieczór na dyskotece czy dancingu? Dobra zbawa w grupie to nie jest seks. To już trzeba lizać sie jak zwierzęta? Jakimi wy qrwy będziecie potem żonami i matkami?

Gość Jdjdjdjdj
Bo faceci lubią się zabawić kosztem głupich lasek, ale te porządne to szanują.

Gość swoj ciagnie do swego
Jdjdjdjdj Bo faceci lubią się zabawić kosztem głupich lasek, ale te porządne to szanują. ] o! w samo sedno!

Gość uladana
Jdjdjdjdj Bo faceci lubią się zabawić kosztem głupich lasek, ale te porządne to szanują. dokładnie! Szkoda że jeszcze nie zaczęłyście lać na siebie nawzajem byle tylko zwrócić na siebie uwagę w żałosny sposób. A tak w ogóle to prowo na bank.

Gość zzzzgfgghghghzzzz
to chyba prowo ale: panny które publicznie się liżą i rozbierają jaką mogą mieć opnie - tylko dziwek. Nie dziwie się tym facetom którzy teraz Ją szanują i Ona ma u nich względy: to musiał być naprawde niezły widok (jeżeli to prawda) zachlana z cycami na wierzchu i chlast w gębę ;) :classic_cool:

Gość zew ryczacej gesi
kazdy facet szanueje kobiety co same sie szanują i dla tego faceci chodzą z dziwkami a żenią się z kobietami które się szanują nie zauważyłaś tego jeszcze

cóż, każdy ma taką opinię, na jaką sobie zasłużył. ­ żaden normalny facet nawet patykiem nie tknie laski, która tak się zachowuje po alkoholu.