Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po_przejsciach.

Idziesz rodzic- pomysl o tym!:-)

Polecane posty

Gość po_przejsciach.

Kazda kobieta idaca rodzic ma juz wczesniej spakowana torbe. Jednak zawsze jest cos czego sie nie spakuje lub poprostu zupelnie o tym nie pomysli. Ja zaluje,ze idac rodzic nie mialam spakowanej: fitolizyny-masci na hemoroidy, czopkow glicerynowychh,ktore pomoglyby mi sie wyproznic, kolka dmuchanego pod pupe-oj mialam straszny problem by usiasc a powrot do domu ze szpitala byl strasznie bolesny. Zachecam do dyskusji w tym temacie.

Gość głupie matki nie karmia
a o czym tu dyskutowac ze kolka zapomnialas i czopkow.ojej to ci ktos podrzucic moze do szpitala jaki problem

Gość mnie wszystkie te
rzeczy oprócz kółka dali w szpitalu bez problemu, a kółko mozna było kupić w szpitalnym kiosku

A gdzie ty rodziłas??? w dżungli Amazońskiej ze nikt nie mogł ci tego dowieść????? Matko kobieto --- inne by chciały miec takie problemy jak ty!!!! Piszesz tak jak bys pierwsza na swiecie rodziła!!

Gość tam gdzie ja bede rodzic
wychodzi sie po dobie po sn, wiec nawet nie zdazylabym zauwazyc braku tych rzeczy ;)

Gość ciężaróweczka...
ja mam najblizsza apteke zaraz za brama szpitala... jaki problem wyskoczyć lub poprosić kogoś ?

Gość tam gdzie ja bede rodzic
ale tak swoją drogą to fitolizyna to pasta stosowana przy kamieniach dróg moczowych...