Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnaE.22

Brązowe jasne plamienia.

Polecane posty

Witam. Od 3 dni mam jasne brązowe plamienia. 1 dnia było to plamienie mocniejsze, wczoraj i dziś bardzo leciutkie, ale jednak występuje. Miesiączkę powinnam prawidłowo dostać 9. Nigdy wcześniej nie występowały u mnie takie plamienia. Mam niedoczynność tarczycy i biorę tabletki, staram się też o maluszka. Przy tych plamieniach czuje ból podbrzusza taki jak przy miesiączce, ale jednak nie jest on nasilający tak jak mam przy miesiączce tylko po chwili ustępuje. Nie boli mnie też głowa, a zawsze przed@ bardzo mnie boli. Może coś pomożecie drogie Panie, bo nie wiem czy mam się martwić i czy iść do lekarza.

Gość natasza2012
najlepiej isc do lekarza lub poczekac i zrobic test . hormony tarczycy masz w normie?

Gość masz nadzerke
idz do gina, nadzerke sie wymraza, zabieg bezbolesny

TSH 7,020 Norma: 0.270- 4.200 FT4 1.00 Norma: 0.80- 1.70 FT3 5.40 Norma: 2.37- 4.43 To moje wyniki. Robione przed 13 Września. Dostałam kolejne skierowanie na badania, które muszę wykonać przed następną wizytą, czyli koniec Listopada. Czy przy nadżerce kobieta czuje ból taki jak przy @? Mnie się nie wydaje.

Gość natasza2012
to hormony sa poza norma. zanim zacznie sie starac o dzidzie nalezy skonsultowac sie z endo i zmienic dawke leku by były w normie ( tez mam niedoczynność)

To są wyniki z Września. Tuż przed pierwszą wizytą je robiłam. Przepisał mi tabletki. Rozmawiałam z lekarzem, że mam problem z zajściem w ciąże. Dostałam też skierowanie na następne wyniki, które mam wykonać tuż przed następną wizytą.

Gość natasza2012
a od kiedy masz ta niedoczynnosc

Podejrzenie miałam od początku roku 2012, a od Kwietnia czekałam na wizytę.