Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamuśka321

jak wygląda zapłodnienie - baaardzo dokładnie - super artykuł

Polecane posty

od zapłodnienia - co sie dzieje???? Polecam wszystkim chcącym powiększyc swoją wiedzę nt procesu zapłodnienia oraz wszystkim pytającym: Czy jestem juz w ciązy??

Gość do caffelatte:/
caffelatte, jestes beznadziejnie upierdlowo-na sile-dowciapna:O tylko to ostatnie coś slabo ci wychodzi jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia oprócz ciąglego dopierdalania sie do innych dziewczyn i ich pytan o ciaze-od tego tez jest to forum-to spadaj na drzewo, albo popros meza niech cie przeleci pare razy to ci mina twoje frustracje i potrzeba wbijania szpili pod postacią tych slabych zarcików:O ps. zeby nie bylo, nie zakladam tu topikow z pytaniem czy jestem w ciazy, mam dwoje dzieci w wieku przedszkolnym, ale jakos nigdy czyjes pytania nie wkurzaly mnie i nie powodowaly checi nabijania sie z kogokolwiek

i juz jest - pierwsza frustratka!!! a co ty widzisz w tym linku smiesznego??? polecam niezwłoczną wizyte u psychologa!!!

Gość do autorki.......
nie w linku kobieto, tylko w twoich na sile sadzonych tekstach:O a frustratki poszukaj w lustrze, czytajac to co piszesz i w jaki sposób na wielu topikach, na tysiac procent wiem ze najwiekszym sfrustrowanym babolem tutaj jestes wlasnie ty:O

Gość magelllan :)
A z tobą wszystko w porządku - do piszacej na pomaranczowo???? Nie chcesz nie czytaj tego co inni pisza!! Od razu widac ze nie masz co robic albo Latte napisała ci dosadnie na jakis twój głupi temacik!!! Nie masz odwagi nawet byc zalogowana . Takie jak ty tylko obrazają innych a są tchórzami bez nicka i tyle. A artykuł mi sie podoba!!Ciekawie napisany.

Gość jeszcze nie mama ;)
Hej! Dzięki za artykuł! Dla laika medycznego jak ja nie do końca zrozumiały, ale dokładny, a to ważne!

Gość do caffelatte:/
a tu jest jakis obowiazek pisania na czarno? ciekawe od kiedy??:D a swoja droga sfora zlosliwych matek waritarek, frustratek jak widac jest tu przeogromna, jedna idiotka broni drugiej..czekam na koleje niedzielne mamusie za dyche:D milej niedzieli zlosliwe jedze, bez odbioru:D ps. polecam ten numer z mezem, moze wam nieco cisnienie na zlosliwosci spadnie:D

Gość buahahahhahahahaaaa
porównujac ilosc wykrzyknikow i pytajnikow u tej caffelate i tej magelllan jestem pewna ze to jedna i ta sama osoba buahahahahha, co za zeneda

Caffelatte77, bez urazy, ale tez czesto mam wrazenie ze ty taka na sile zabawna chcesz byc, a wlasnie nie za bardzo ci to wychodzi.

Gość magelllan :)
Na kafe jestem od lat i nie podpisuje sie na pomaranczowo. Niestety wiele tu takich co nie mają co robic i podszywaja sie pod innych. Co za durny tekst ze ktos uzywa wykrzykników a co nie moze??

Gość no i wyszło szydło z worka
pomyliłaś nicki latte i magellan w jednym i masz babo placek:D

Gość no to teraz dałaś ciała
caffelatte :)

Gość noamoa
nie no, topik tygodnia, a ta cafelatte wtopila jak ostatni ćwok:D:D:D:D