Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za lamusy hahahah

Czy zgadzacie sie, ze ci co nie uprawiaja seksu przed slubem są smieszni?

Polecane posty

są pozostałością średniowiecza :)

Gość co za materialistka
śmieszni są ci co się z tego wyśmiewają 🖐️ świadczy to tylko o ich ograniczoności

ale to jest śmieszne :D nie ma to sensu, a oni podniecają sie swoim debilizmem i uważaja z tego powodu za porządnych :D

z takich osób nalezy sie nabijac i śmiać :d

Gość co za materialistka
to że czegoś nie rozumiesz, znaczy tylko tyle, że tego nie rozumiesz, a nie że nie ma to sensu :classic_cool:

a co tu jest do rozumienia? ktos im wmówił że zanim koles w czarnej sukience albo urzędas nie powie im że sa mężem i żoną(a co to kurwa niby zmienia?) to robienie czegoś normalnego i naturalnego jest złe :classic_cool:

Gość nie, nie zgadzamy się
wręcz przeciwnie. W dzisiejszych zdemoralizowanych czasach trzeba mieć duże poczucie własnej wartości żeby mieć odwagę się wyłamać od normy a ci co się z tego wyśmiewają to są zwyczajnie głupimi, niedojrzałymi ludźmi

Gość jakiś goguś
chce by wszystkie sie puszczały. Nie wszystkie chcą to robić.

Gość co za materialistka
swoim bzdurnym i płytkim postem potwierdziłeś/łaś tylko słuszność tego, co napisałem o 14:29 :classic_cool: idę, szkoda czasu 🖐️

to może jeszcze wymyślcie sobie że jedzenie marchewek przed emeryturą jest niemoralne i nie jedzcie ich :classic_cool: a tych co uważaja inaczej wyzywajcie od niedojrzałych :classic_cool:

Gość kurdupelka85orange
dla mnie to jest nienormalne ale dla kogoś innego normalne, a mnie to ani grzeje ani ziębi bo kazdy żyje sobie jak chce dopoki nikogo nie krzywdzi

Gość jakiś goguś
poza tym co ma koleś w czarnej sukience do rzeczy? Dziewczyny powinny być uczone tych spraw od najbardziej doświadczonych istot w tym temacie - własnych matek.

to wyjasnijcie drogie dziewicoluby jaki ma sens czekanie z seksem do ślubu? i prosze bez sloganów typu "zdemoralizowane społeczeństwo" "szacunek" bo to tylko odczucia powstałe w waszych małych móżdżkach a nie obiektywne fakty. Podajcie chociaż jeden MERYTORYCZNY argument przemawiający za czekaniem z seksem do ślubu :classic_cool:

A gdzie podziało wasze nawoływanie do tolerancji. Nic ci do tego jak kto żyje, szczególnie jak nie robi nic złego. Zajmuj się swoim życiem i swoim łóżkiem

Gość jakiś goguś
sens jest taki, że każdy ma wolną wolę a innym g.. do tego.

ale to zwolennicy czekania z seksem do slubu najbardziej atakują myslacych inaczej, wyzywają normalne kobiety od dziwek, i wrzeszczą o demoralizacji itd. Ja nie jestem tolerancyjna, zawsze byłam pełna nienawiści, wiec nie gadaj o tolerancji :classic_cool:

śmieszni jesteście, smieeeeeszniiii :classic_cool:

jak widzisz - brak tolerancji i nienawiść nie przysparzają ci dyskutantów .

Gość kto tu kogo
atakuje?

Gość kto tu kogo
jak któraś chce donosić cnote do ślubu ma przwo i kwita. U nie musi się z tego byle komu tłumaczyć.

Gość pokaz głupoty w wykonaniu
autora/ki

" ale to zwolennicy czekania z seksem do slubu najbardziej atakują myslacych inaczej" Ja nigdy nie spotkałam kogoś kto by czekał z seksem do ślubu, więc temat rzekomego wyśmiewania takich par jest mi całkowicie obcy. Natomiast bardzo często się spotykam jak ci uprawiający seks wyśmiewają się z młodych dziewczyn które jeszcze nie rozpoczeły współżycia. I uważam że to jest przejaw niedojrzałości i paradoksalnie kompleksów. Ktoś się czuje lepszy bo seks uprawiał. No takie wielkie mi halo, sex, no faktycznie jest się czym chwalić, że ho ho. A ja dzisiaj zjadłam kotleta i kupe zrobiłam, pochwalę się tą czynnością. Jakim trzeba być śmiesznym człowieczkiem żeby się czyjąś sferą seksualną interesować i się na tej podstawie dowartościowywać. Jak ktoś się tak nadmiernie interesuje czy koleżanki i koledzy współżyją to chyba oznacza że ma dopiero naście lat, bo takie zachowanie to jest domena gówniarzy którzy potrzebują poczuć się dorosłymi. Niestety seks z dojrzałością nie zawsze idzie w patrze, a więc cały ten topik świadczy o tym autorka jest nastoletnią gówniarą.