Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smallpanda

Odchudzanie.

Polecane posty

Cześć :) Od jutra mam zamiar wziąć się za siebie. Mam zamiar schudnąć 9 kg w 40 dni,wiem że można. Więc proszę o jakieś porady.pomoc,mobilizacje. A może ktoś chcę się dołączyć ? Z góry dziękuje :)

Gość dla ww. kobiet
nie ma nic za darmo, tabletki, notabene toksyczne, radzę do kosza wyrzucić i dostosować się do nw. punktów, które już w temacie Odchudzania, przewijały się wielokrotnie: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie,ładną szczupłą sylwetkę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related http://www.vismaya-maitreya.pl/naturalne_leczenie_lewatywa_-_jak_to_zrobic_cz2.html

dla ww kobiet-Nie spamuj bydlaku-takie same rady dostalam od Ciebie na depresje,myśli samobojcze i borderline. Pando będziesz na jakiejs specjalnej diecie?Bo ja sie waham pomiedzy dukanem (ktory juz kiedys bardzo mi pomogl) a jakąś głodówką (ciekawi mnie jak to jest jak się ma taki oczyszczony organizm) .

Damn princess zastanawiam sie nad dieta mniej drastyczna niz glodowka,gdyz po takich dietach trzeba stopniowo wchodzić do normalnego spozywania posilkow,a po tych 40dniach od razu sa Swieta i znow zacznie sie jedzenie,a boje sie efektu jo-jo;) wiec moze dieta 500-800kcal. Zastanawiam się :)

Zapomniałam też dodać,że ważę 59 kg,a moim celem jest50kg. Jeszcze w lipcu tyle ważyłam,ale potem zaczęły się wyjazdy ze znajomymi i różne spotkania rodzinne :/ a to wiąże się,wiadomo z jedzeniem :P a ja mam słaba silna wolę,wiec w tej kwestii wsparcie też by mi się przydało. Zna ktoś może sposób,żeby wyrobić sobie właśnie silną wole ?

Gość ale fajnie!
Ja tez wlasnie od jutra zaczynam sie odchudzac i tez bym chciala schudnac w 7 tyg (troche dluzej niz ty) 10kg. Moze bedziemy sie razem odchudzac?

Gość ale fajnie!
Uwarzasz ze dieta 500-800 Kalorii nie spowodoje efektu jojo? Ja sie wlasnie tego boje.

Gość ale fajnie!
Odpisz prosze kochana

Jasne,ze mozemy wspolpracowac:) razem razniej:)! Ciesze sie bardzo:)...wiesz tak sie wlasnie zastanawiam co bedzie najlepsze. Sa diety 1000 kcal,po których się chudnie,wiec mysle,ze dieta 800 tez moglaby byc dobra:)

Oczywiście zapomnialam też dodac,ze uwielbiam slodycze,jak wiekszosc i moglabym je jesc bez konca. Postanowilam,ze kupie sobie jutro toffiefee i bede jadla codziennie po 1,poniewaz 1 sztuka ma 45 kcal,wiec takie male zaspokojenie mojego slodkiego glodu niepowinno zaszkodzić;)

Wspieram:) schudłam kiedyś prawie 8 kg dzięki bieganiu bez żadnej drastycznej diety. Od tamtej pory utrzymuję stałą wagę. Gdybyście potrzebowały motywacji, wsparcia albo jakiejś rady związanej z bieganiem (bo na temat specjalnej diety się nie wypowiadam) - zapraszam:) http://twojezwyciestwo.wordpress.com/

Mysle,ze bieganie jest pomocne,ale niestety mam tyle zajec,ze brak mi czasu na dluzsze czynnosci fizyczne:( Zajecia zazwyczaj koncze o 17,potem nauka i brak czasu. Jeszcze teraz w zimie jeszcze wcześniej jest ciemno i to troszke dyskomfortowe:/ale dziekuje za rade,mysle ze na wiosne,niejednej z nas moze sie to przydac:) No to od jutra zaczynamy ! Powodzenia:)

Gość ale fajnie!
Okeei. To jak się będziemy kontaktować ? Może przez fb ? Czy wolisz tutaj ?! To jak to jutro robimy, co będziemy jedli jutro ? Warywa, mięso, owoce ?! Ja nie chce jeść żadnych węglowodanów przez 6 dni tzn kartofli chleba słodyczy i makaronu jasnego ! W 7 dzień ziem sobie coś na co mam ochotę (ale będę się trzymać tych 1000kcal) Jutro również chcę się zapisać na fitness A ty ?

Dziewczyny jak tam???? Mi jakoś dzisiaj się udalo wytrzymać,zjadlam ok 800 kalorii,ale bylo ciężko.Nie wiem co to będzie,bo jutro mam szkołę i będzie mi trudno nie skusic sie na jakiegos batona ....

Przepraszam dziewczyny,ze nie pisalam,ale mialam problem z Internetem:( jak Wam idzie? Ja dzisiaj zjadlam ok.1200 kcal,troszke mialam szybki dzien i sie nie kontrolowalam:/,wieczorem powiem Wam czy waga ulegla zmianie. A od jutra zmniejsze ilosc dziennej porcji kcal. Bede sie pilnowac:) mam nadzieje,ze nadal bedziemy sie wspierac i wspolpracowac:)

Gość concordia
piłam kawę b.c zjadłam pyszne ciacho piłam wode idę na pizzę akurat się mieszczę w 1000 1200 kcal

O fajnie;) moglabys mi pisac ile kcal i co mniej wiecej jesz ,kazdego dnia? :) ile kg masz zamiar zgubic?

Gość concordia
cześć wpadnę wieczorem zgubiłam 5 kg , jeszcze mi 5 zostało

Gość small panda
A w ile udalo Ci sie zrzucic te 5?:)

Gość concordia
oj, długo to trwało od VI chudnę i wraca

Gość concordia
ale teraz zaczęłam chodzić na basen i szybciej leci

Zostalo 35 dni,a ja waze 57.4kg:) przedemna jeszcze te 7.5:(I dziewczyny potrzebuje pomocy! Jak walczyc ze slodyczami ?! Uwielbiam slodkie rzeczy,chyba jak wieszkosc i ciezko jest mi sie oprzec. Wiec prosze,co robicie,zeby przezwyciezyc ta pokuse ? ;)

Ja się trzymam :) Brzuszek płaski,cycki mi sie zmiejszyly.Albo robie to zbyt drastycznie,albo zeszla ze mnie opuchlizna,po okresie. Jak widzę jak moi wspollokatorzy sie obzerają...bez wyrzutow smumienia,to mnie szlag trafia!!!Jedna z dziewczyn dostala paczke slodyczy z domu - wszystko wylozyla na stol w kuchni zebysmy mogli się czestowac...:(

A ile kcal zjadasz na dzien? ;)moglabys powiedziec,jak walczysz,ze slodyczami? Bo niestety,ja mam do nich slabosc:p...ale ogolnie nie jest zle :) trzymam kciuki!

Gość marianna pe*
kupiłam dzisiaj czekoladę i zjadłam już w samochodzie pół, resztę w domu a jestem na diecie! pomocy

widz,że mamy ten sam problem słabość do słodyczy :( ja też dziś się skusiłam trochę :( jest tu ktoś,kto ma sposób,aby powstrzymać się od słodyczy ?! pomocy !

Gość jusj
Sprzedam aqua slim niskie ceny kloporowski@gmail.com