Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Przyszły tata:(

Rozstanie...powrót..ciąża...i?

Polecane posty

Gość Przyszły tata:(

Witam , przeszukałem wiele forum i nic nie znalazłem co mogło by mnie dotyczyć lub trochę pomóc.... Postaram się przedstawić z grubsza moja historię.Spotykałem się z dziewczyną 6 lat. Jak to w związku zawsze były jakieś wzloty i upadki, kłótnie itp... była też i zazdrość... przez która straciłem swoja miłość. Dziś patrząc na to wszystko, trzeźwym okiem widzę ze to była moja wina ze ja straciłem...bałem się o nią bo tak bardzo ja kochałem.Gdy tylko jakiś gość się pojawił to od razu byłem zly wkurzony i w ogóle. Pewnego dnia już nie wytrzymała, pokłóciliśmy się i wszystko pękło. Rozstaliśmy się... Przez prawie miesiąc wogóle się nie kontaktowaliśmy. Lecz po czasie napisała, i się spotkaliśmy. Widać było ze zatęskniła, ja również teskniłem. Spotykaliśmy się, spędzaliśmy znowu dużo czasu jak za młodu wwszytsko zaczło wracac do normy, bez klótni i problemow. Lecz pewnego dnia nagle znów wszytsko pryslo...ale i tez dowiedzialem sie ze jest w ciazy!ze bedziemy mieli dziecko...ucieszyła sie ja równiez i to bardzo, bo zawsze chcielismy miec razem dziecko.4 mieciace wczesniej nawet mowila ze gdybysmy mieli teraz dziecko byla bya najszczesliwsza na swiecie, ze byli bysmy najszczesliwsi na swieci razem. Lecz teraz jest zupelnie inaczej, malo kiedy ma dla mnie czas(studia)...jak sie widujemy to tylko na chwile. malo kiedy sie odzywa czy to sms czy rozmowa telefoniczna.Ja natomiast bardzo za nimi tesknie, za 2,5 miesiaca urodzi sie dziecko, i ten czas w ktorym powinnismy sie cieszyc razem z tego wszytskiego z tego wspolnego czasu, to mija on zupelnie inaczej.trzy miesiace temu powiedziala ze musi być pewna aby dać szanse, tylko jak mam to udowodnić skoro nie moge do niej dotrzeć z żadnej strony? Osobno...co robic ? jak odbudować zaufanie ? ze jest warte zaufania ze sie zmienilem...że jest dla mnie wszystkim tym co mam.Nie chce być weekendowym tatusiem...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować