Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dalidaaaaaa

Ile lat mieliscie jak zamieszkaliscie "na swoim"?

Polecane posty

Gość Dalidaaaaaa

w jakim wieku byliscie jak się wyprowadziliscie i skąd wzieliście na mieszkanie?

Gość Dalidaaaaaa
up

Gość embryon
28 lat, własny dom o powierzchni 219,5 m.kw. własnoręcznie zbudowany metodą gospodarczą, czyli ile potrafiłem to budowałem sam, wszystkie instalacje ale dachu sam nie zrobiłem, zapłaciłem za dach ale przy Góralach wiele się nauczyłem, forsę na budowę domu zarobiłem pracując w UK przez trzy lata pracując 16 godzin na dobę

Gość moim skromnym zdaniem to
ha ha, ja podobnie, tyle, że dach też sam zrobiłem. Forsę zaoszczędziłem na tym, że nie musiałem jej wydawać na robotników.

Gość DonaId Tusk
18

Gość kalki
25 lat domek do remontu po 8 latach dom nie wygląda jak prawie nowy,ale własny i to jest to!

Gość oioiooo
jestem biedna bo mam zrytą rodzinę ,nikt mi nic nie da za darmo,muszę sama pracować na dom i w dodatku wszystko mi utrudniają

Gość Nicolka....
18 lat wynajelam mieszkanie, ciezko pracuje. Obecnie mam 28lat i wlasnie kupilam dom... Tez nie dostaje nic za darmo ale mam o tyle dobrze ze rodzina nie wpieprza mi sie w moje zycie chociaz bardzo by tego chcieli :)

Gość Dalidaaaaaa
up

Gość asbis
Ja nadal mieszkam z mama, a mam 53 lata. Przegrałem życie?

Gość ewoepoqwe
che che,,, ja 16. Tzn mieszkałam nadal w moim domu rodzinnym, ale odziedziczyłam po babci jeog większa częsc w tym wieku, więc zaczełam mieszkac na swoim... :p

Gość iuiuyu
asbis, tak przegrałeś,czemu się nie wyprowadziłeś?

Gość asbis
Bo całą kasę wydałem na koniaki dla lekarza który mi sie podobał:(

Gość asbis
nie mam zielonego pojęcia podszywaczu skąd bierzesz takie info ? wybudowałem trzy domy i dwa wynajmuję dla firm a w tym trzecim domu mieszkam i teraz siedzę przy kominku , dopiero co przyniosłem kłody porąbanej brzozy , fajnie się pali , a co zazdrościsz ?

Gość Łódzkie
PO ślubie był syn za 3 lata postawiłem dom (zaznaczam mialem dobrą prace ,gdzie nieliczni mogli pracować, wiec budowa domu finansowo mnie nie bolała ),ale postawiony na działce ex wiec jej rodzina miała już wszystko żonatą córke -ale nie starą panne wnuka i dom w nagrode ,wiec zieć musiał spie.............ć ,bo nie dało sie mieszkać .ale w młodym wieku dalo sie cieżko pracować i znowu mieszkam na swoim ale już jestem ostrożny bo takie prezenty w postaci domu nie bede rozdawał.