Koralikowa 0 Napisano Maj 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a4Fv98jttYA oglądnijcie, cudo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Maj 23, 2013 hej Chudzinki masz racje Lavender jejku chyba jestes moja bratnia dusza ;) oczywiscie wszystkie dziewczyny tu uwielbiam ale Ciebie szczegolnie ;) jestes jak siostra forumowiczka :) wiesz jak klientki kupuja powyzej 80 zl daje im rabaty no i co jaj co ale ja stoje otworem do klienta przyjmuje zwrroty jesli zmienia w domu zdanie nie wciskam ciuchow bo sama tego nie cierpie jak ktos mi mowii pieknie pani w tym wyglada a ja widze ze niekoniecznie dzisiajj zajadam truskawki kefirek i inne owocki bo ostatnio jestem taka napompowana szok ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi1986 0 Napisano Czerwiec 17, 2013 Hej dziewczyny, ktos tu jeszcze jest??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Czerwiec 17, 2013 ja jestem, i czekam aż któraś się odezwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Czerwiec 17, 2013 no nareszcie dziewczyny chudziny czyzbyscie już osiagnely swoje wymarzone wymiary ???? ze tu taak pusto , ja jestem zaglądam niestety ostatnio kiepsko idzie z dietowaniem ale staram się no i już wiem ze urlop na początku września wiec musze się brac w garść bo będzie masakra i na plazy pomysla ze wieloryb na brzegu a teraz tak się czuje no już laski motywatory odzywac się co jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Lipiec 4, 2013 Ej, piękne, żyjecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach