Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiewidocznyKwiat

KOCHAMY LUMPEKSY

Polecane posty

Wątek poświęcony wszystkim , którzy wolą poszperać i kupić bluzkę za 7 zł niż za 50 zł w sklepie i kiepskiej jakości :) Kto też jest uzależniony od szmatek ?

Gość kochanajaka
nie zaglądam tam często ale czemu nie :P

Gość ewoepoqwes2w2w
ja nie jestem uzalezniona, ale nie pamiętam kiedy kupiłam nową rzecz w noramlnych sklepie, nie opłaca sie...

pewnie ze sie nie oplaca w sklepach , ja wole sie obkupic w szmatlandzie a pozniej kazdy do mnie skad mam takie ciuchy nie wstydze sie tego !!!!!!!!!!

Gość helen7462657
Ja też lubię lumpeksy , ostatnio wyczaiłam luks spodnie za 5 zł!!! Ogolnie sie bardzo to oplaca.

Gość ewoepoqwes2w2w
czasem to az niebezpieczne, bo niektórzy myśla, że człowiek jest jakims milionerem.. Jedna laska pisała, że tez tylko tam kupuje, i w pracy ktoś zasugerował jej ze chyba jest urzymanka czyjas ze ma tyle kasy

Gość ewoepoqwes2w2w
a wolicie kupowac na wagę, czy juz wycenione na sztukę? ja jestem nieco załamana jak te ceny skaczą, u mnie w dzień dostawy jest 50 zł

U mnie w dzien dostawy czyli sroda jest 29 zl i spada coraz ale to jest taki skleo gdzie co raz dowieszaja nowe ubrania wiec zawsze mozna zlapac cos nowego

Gość rozowa w paseczki
Ja tez bardzo lubie chodzic do takich sklepow, mam bardzo duzo fajnych ciuszkow z tamtad i nie sa to zadne lachy zawsze jak jade do miasta to ide do tego typu sklepow mam kilka swoich ulobionych do ktorych zawsze zagladam i na prawde sie oplaca

Ja tez kupuję.Obowiązkowo w środy i w soboty stawiam się w moim ulubionym lumpie,bo jest dostawa.Mam super swetry ,kazdy po 18-20 zł znanym marek ZARA,H&M .W sklepie za taki sweter dałabym lekko 100 zł albo i wiecej .I tak mam 5 swetrów cenie jednego :)

Gość u83ue983e3
Niewidoczny kwiat- mieszkasz z mniejszym miescie? to super macie ceny... Pewnie nie pamiętacie pierwszych lumpeksów, 20 lat temu???

Gość rozowa w paseczki
ja chodze do dwuch co jest na wage i w dzien dostawy jest cos kolo 40 zl kg, potem cena spada z dnia na dzien chyba po tyg jest tam wszystko po 2 zl a na drugi dzien po 1 zl i to sa ubrania w koszach nie na wieszakach zawsze mozna cos tam wyszperac, inne sa takie co sa rzeczy wycenione i pod koniec tyg wszystko jest tam po 1 zl nieraz jak bylam wyszperalam na prawde duzo fajnych rzeczy tylko jest tam wtedy masa ludzi i bitwa o ciuchy

Tak mieszkam w mniejszym miescie dlatego. Pamietam ze przyjechala do mojego miasta studentka z wawy ktora mowila ze u nich nie ma tyle takich sklepow gdzie tutaj co drugi to szmatland :P

rozowa w paseczki ooo tak bitwa na ciuchy pamietam moje poczatki o 9 z rana normalnie sie dusilam !!! i nic nie kupywalam wtedy taki wstyd :O

Gość rozowa w paseczki
ten lumpeks jest od 8 to jak jade do miasta to jestem w nim ok 9 i kolejka do kasy chyba z 2 matry, ludzie wynosza worami i to powaznie mowie. Zawsze sie zastanawiam jak mozna tak tyle nakupic, ok rozumiem zlotowka zlotowka ale chyba niektorzy biora juz co leci

No i to stare babki dla wnuczek najlepsze bluzki podbieraja , wyrywaja czasami. Nie wstyd a wnusie same to przyjsc nie moga bo by nie daly rady tak wczesnie wstac i na nowy towar.

Gość u83ue983e3
a macie rzeczy tez głównie z Anglii? One sa super. Kiedyś dawno temu były z Niemiec, co za tragedia. Godzina rycia, zeby w ogóle trafic na jakąkolwiek szmatę co mozna załozyc, większosc brudna, podarta, pozlepiana. Kupa ludzi w tym ryła i tak... :(

Gość rozowa w paseczki
u mnie mozna duzo rzeczy kupic z new look, h&m, zara, topshop, atmosfere, vero moda, zara, reserved, nike, adidas i to za grosze cenowo bluzeczka po towarze wyceniona to ok 10 zl

Gość rozowa w paseczki
u mnie tez z angli i tez zawsze pierwsze co to patrze na wyglad a nie na metke, ostatnio kupilam bratu fajne dresy z adidasa jak nowe za 7.50 bo byla wyprzedarz -50%

No pewnie jak tak nie zniszczone te ciuchy to tylko brac a i jak sie wyprzedaz trafi to jeszcze lepiej a najlepiej jak akurat duzo ludzi nie ma :)

Gość może jest tu ktoś
z Białegostoku? miałabym pytanie... o lumpeksy oczywiście ;-)

Gość ja jestem z Bialegostoku :)
i jak dla mnie najlepszy jest ten nad Rossmanem, na ul. Sienkiewicza :)

Gość może jest tu ktoś
Ja jestem z Białegostoku i nigdy nie byłam w lumpeksie. Mam koleżanki, które na prawdę fajne rzeczy kupują i chwalą się zdobyczami, a ja jakoś nie umiem ;-( kiedyś był taki sklep prze automobilklubie i zaszłam raz, czułam się dziwnie... Chciałam właśnie zapytać, gdzie jest w Białymstoku jakiś sklep tego typu, gdzie można coś upolować bez specjalnych umiejętności i szczęścia. Może i ja spróbowałabym takich zakupów ;-)

Wiesz co najlepiej kieruj sie pierwszo tam gdzie jest wiele swetrow , nie chodzi mi o takie babcinne tylko te rozpinane , rozne kardigany ktore teraz kazdy powinien miec obowiazkowo w swojej szafie : ) Zwroc uwage na rozne apaszki przy kasie badz tuniki (zazwyczaj sa blisko sukienek) Ciezej dla mnie jest znalezc wygodne spodnie ale jesli nie masz problemow z sylwetka to tez z nich znajdziesz cos dla siebie :)