Lena321 0 Napisano Listopad 4, 2012 Czy możliwa jest ciaza gdy wytrysk był w pochwie a trzy dni po stonusnku był okres ale mniej obfity niz zawsze a teraz mi sie spoznia okolo 4 dni a czuje sie tak jakbym go miała ? tzn boli mnie czasami brzuch dołem i do tego mam żółty sluz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojejujejujejujeju Napisano Listopad 4, 2012 a i le razy jeszcze bedziesz zadawac to pytanie wróżek tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczek24 Napisano Listopad 4, 2012 Przed okresem nie występują dni płodne, więc w ciąży nie jesteś, bardziej niepokoją mnie Twoje żółte upławy, mogą świadczyć o infekcji intymnej, której mogłaś się nabawić podczas stosunku. Czy odczuwasz jakieś pieczenie?? Na wszelki wypadek zrób sobie kuracje 7-dniową invagiem, który wzmocni Twoją mikroflorę i zapobiegnie infekcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena321 0 Napisano Listopad 4, 2012 Tak , odczuwam . Ale moze byc to spowodowane równiez tym ze nie dawno miałam zapalenie pęcherza moczowego oraz nerek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agiew Napisano Listopad 5, 2012 Okres wystąpił normalnie, więc były to Twoje dni niepłodne :) Nie ma szans na zapłodnienie :) Określaj sobie to na bieżąco np testerem na ślinę. Będziesz spokojniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach