Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tweetyy

Kiedy najwcześniej zęby?

Polecane posty

Gość Tweetyy

Mój synek ma 2.5 miesiąca. Od tygodnia straszliwie się ślini i pakuje rączki, ubranka, kocyk do buzi. To chyba nie zęby? 2 miesiące za wcześnie!

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
pediatra jak Młody miał właśnie 2,5 msc powiedziała, że ma napuchnięte dziąsełka i to już na zęby. Też mi wszystko do buzi brał, ślinił się i był marudny. Pierwszy ząbek wyszedł jak miał 7msc.

Gość Tweetyy
Kurde to to będzie tyle trwać? masakra. Jeszcze mi nie zaczął ładnie spać w nocy, bo kolki, to teraz dojdą zęby. ;)

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
mój też właśnie kolki z początku, a później od razu zęby ;) całe noce zaczął mi dopiero przesypiać jak skończył 18msc :/

Gość Tweetyy
To mnie zdołowałaś, miałam nadzieje, że padnie 20 komentarzy, że to niemożliwe. :D I ze zaczne wkrotce spac dluzej - obecnie sypiam okolo 4-5 h na dobe. :P

Gość Emiram
Hej Takie zachowanie może wynikać z faktu, że wtedy ślinianki zaczynają pracować intensywnie. Do pierwszego ząbka z reguły jeszcze długa droga. Pozdr

Gość a mój brat
urodził się z zębem ... górną jedynką:)

Gość Tweetyy
Oooo, nie wiedzialam, ze tak mozna :)

Gość możliwe że ząbek ale
nie wiadomo ile to potrwa zanim wyjdzie, sąsiadki syn miał ząbek w wieku 2 miesięcy, mój syn w wieku 4,5 miesiąca i wcześniej też sporo się ślinił i pchał piąstki do buzi, u mnie szybko poszło z ząbkami i cieszę się że zaczął wcześnie bo nie musiałam długo robić papek i grudek do jedzenia ani też szczególnie uważać na to co daję do samodzielnego jedzenia bo świetnie sobie radził ;) wg powinnaś się cieszyć że coś zaczyna się dziać bo znam bezzębne dzieci koleżanek np 9 miesięcy i nic.