Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie sobi

mam prawie 40 lat, mam żonę dziecko i od 2 lat nie mamam pracy. Żona pracuje.

Polecane posty

Gość takie sobi

Co powiecie o takim jak ja.

To, że bardzo idziesz na łatwiznę:) I nie ma opcji, żeby nie znaleźć pracy jak się chce. Wiem to z doświadczenia i obserwacji.

To, że bardzo idziesz na łatwiznę:) I nie ma opcji, żeby nie znaleźć pracy jak się chce. Wiem to z doświadczenia i obserwacji.

Wszystko git dopóki Wam to pasuje. Jesteś "kurem domowym" i masz do tego prawo :)

Gość angela bangla
a co w tym złego że facet zajmuje sie domem i dzieckiem ? chyba tylko w polsce to sie nie podoba

Gość takie sobi
Tyle to ja też wiem . Głupio mi kiedy żona wstaje do pracy a ja leżę w wyrze. Co dziennie mówię sobie że muszęcośznaleść i tak już prawie dwa lata. Szczęście mam żę moja żona to kochająca mnie kobieta, wiele kobiet pewnie już dawno kopneło by mnie w dupę. Ona mnie jeszcze pociesza bo przez to siedzenie w chalupie czuje się jak zwykla szmata, nie zawsze, ale często.

Bo się w domu dziczeje i to jest fakt. Weź się w garść chłopie. Chyba, że facetem jesteś tylko z nazwy, ale to już Twoja sprawa.

Gość takie sobi
Wezmę się chyba za remonty mieszkań. Kiedyś jużto robiłem - cekolowanie, plytki itd. Robiłem to na boku jak miałem etat, wtedy nawet myslałem by tylko wykończeniuwkąsię zająć. Tylko z tym jest raz dobrzee a raz kiepsko, ale coś robić muszę.

Gość takie sobi
Naszczęście jak do tej pory to chociaż wlasnego domu się dorobiłem i udało mi się zaoszczędzić trochę. Pissę to byscie nie pomyśleli żę taka całkowita ze mnie pipa. Dwa lata temu moja firma się rozwiązała i wtedy na początku nawet było fajnie ale po jakimś czasie zaczeło mie dobijać a teraz biorę deprim, ale to g... daje. Muszę wziąść się w garść.

Gość pracujący za granicą
Tylko pozazdrościć. Niektórzy to się potrafią w życiu ustawić...Z jakiego regionu polski masz kobietę? Chętnie poszukam podobnej

Gość takie sobi
Z Zakopanego.

Gość pracujący za granicą
Ma może siostrę? najlepiej ok 30 lat...

Gość takie sobi
Nie ale ma brata po 40stce