Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnijr4

boje sie ze bede bezrobotna po studiach;/

Polecane posty

Gość kjnijr4

nie jestem specjalnie inteligetna nie nadaje sie na lekarza, prawnika zadne takie mega odpowiedzialne zawody skonczylam pedagogike i zaczyna ostro sie bac;/ stan zdrowia nie pozwala mi na fizyczna prace wiec do sklepu sie nie nadaje;/ do niczego sie nie nadaje po co sie pojawilam na tym swiecie:(

Wyczytałem z kart, że poznasz wspaniałego faceta, finansowo ustawionego, który będzie chciał się Tobą zaopiekiwać i dzięki temu nie będziesz się musiała o nic martwić. Będziesz mu gotowała pyszne obiadki, on będzie Cię bezwarunkowo kochał.

Gość kjnijr4
to wyczytaj mi jeszcze czy nie zostane kaleka z moim kregoslupem w rozsypce za kilka lat:o stad nie moge fizycznie"robic"

Karty mówią, że miłość sprawi, iż pozytywizm zawładnie Twoim organizmem i w cudowny sposób wszystkie Twoje problemy znikną a życie będziesz miała wypełnione szczęściem i optymizmem.

Gość kjnijr4
nie wierze w twoje przepowiednie;/

Gość pozytywizm zawładnie twoim
organizmem! :-D :-D :-D

No co? - pisałem jednym tchem, by nie przekręcić tego, co karty powiedziały :classic_cool: Oczywiście prawa autorskie zastrzeżone, proszę powiedzieć kogo mam pozwać!

Gość laleczka106
Oj , nie chcem cię straszyć kochana ale Masz czego się bać! Mam multum znajomych po studiach którzy niestety siedzą w domu Bo nie na pracy! Koleżanka po dwóch kierunkach nie mogła znaleźć pracy Nigdzie! A w dużych sklepach za najniższą krajową jej nie chcieli Bo miała za wysokie kwalifikacje:) MÓJ KUZYN po studiaCH pedagogicznych pracuje w domu dziecka i zarabia tysiąc złotych. Studia to w dzisiejszych czasach strata czasu i pieniędzy :) No chyba że Lekarz z powołania albo prawnik, też trzeba być dobrym Bo Nigdzie nie wezmą:( przykro mi:(

Gość kjnijr4
czyl ludzie niezbyt madrzy i na dodatek sprawni nie maja prawa do godnego zycia?:(

No w Polsce ... to nie :x Tu gdzie mieszkam - jak nie masz środków do życia to dostajesz od państwa zapomogę równowartości 5000zł.

Gość kjnijr4
a co za panstwo?

Gość laleczka106
no właśnie niestety :( to jest nasza kochana Polska ! Nienawidzę tuska :( to wszystko przez niego

Przykro mi, nie zdradzę :( - nie, że konkurencja, bo najniższa pensja tutaj to 7500zł, zatem pracować się opłaca.

Gość kjnijr4
nie chcesz pomoc biednej i chorej krajance? czemu?:(

Jeszcze się wybierzesz w emigrację na piechotę a to ok. 800km od polskiej granicy = możesz nie dotrzeć i będę Cię miał na sumieniu, a tego bym nie przeżył :( Poza tym przesyłam wirtualne dawki optymizmu :)

Gość kjnijr4
to zostane tu

Gość kjnijr4
30

Super, to przynajmniej wiesz w jakiej dziedzinie mogłabyś się podciągnąć = czymś się zajmiesz = nie będziesz tyle rozmyślała = będzie lepiej :) W jakich dziedzinach jeszcze mogłabyś się podreperować?

Gość dziewczyna w zielonym szalu
Tarantul- podaj numery na wtorkowego lotka ;p

dziewczyna w zielonym szalu - przestań, chciałabyś iść na taką łatwiznę? Zobacz jaka będziesz z siebie dumna jak miliony osiągniesz własną pracą, wówczas docenisz pieniądze, chociaż te numery oczywiście znam - to dla Twojego dobra nie mogę Tobie ich podać! ;)