Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werciapercia

CHODZI KTOS NA SOLARIUM lub wie jak pozbyc sie opalenizny :((((

Polecane posty

Gość werciapercia

w sumie w tym roku jakos bardzo nie korzystalam z kapieli slonecznych, bo mialam zlamana reke, ale i tak sie opalilam. i o ile lekka opalenizna mi nie przeszkadza na twarzy, tak na rece wyglada to glupio :( jedna reke mam opalona, a druga biala jak snieg :( co robic, jak wybielic reke opalona, stosuje peelingi, smaruje sokiem z cytryny juz miesiac i nadal jest ciemno :( a moze lepszym wyjsciem bedzie pojscie na solarium i opalenie calego ciala, tylko mam pytanie czy wtedy miejsce opalone zrowna sie z miejscem nieopalonym ? czy moze byc tak ze opalenizna w miejscu opalonym bedzie slabsza, a w miejscu opalonym mocniejsza ? czy moze melanina ma jakis poziom do ktorego sie wydziela i to wszystko sie jednak zrowna?

Gość gypsy ale tylko latem
chlor na basenie, mnie pomoglo, bo zawsze lapie nawet w cieniu i ludzie mnie biora za cyganke, wiec gdy wiekszosc chce sie zjarac na murzyna, ja kombinuje co tu zrobic zeby sie NIE opalic

Gość werciapercia
a ile razy takich kapieli ci wystarczylo ?

Gość ale ty durna jesteś
skórę chcesz wybielać ? a nie łatwiej nieopaloną rękę posmarować balsmaem z samoopalaczem ?

Gość werciapercia
sama jestes durna smarowalam i samoopalacz gowno daje (opalenizna jest delikatna) a ja jedna reke mam biala a druga mocno brazowa.

Gość gość
Jak pozbyć się? ;-) Nie chodzę na solarkę, stosuję najczęściej Olejek karotenowy mocno koloryzujący Hb, daje lekką, ale trwałą opaleniznę, skóra wygląda ładnie, a kosmetyk naturalny. Na solarkę nigdy nie chodziłam, przecież oczywistym jest, że to szkodzi.

idź na solarium i opaloną rękę posmaruj balsamem z filtrem 50, a tą białą olejkiem do opalania na bazie karotenu lub masła kakaowego. Albo poczekaj do lata i to samo zrób opalając się naturalnie

Gość gość
chyba autorka przez dwa lata zdążyła wyrównać opaleniznę :-)