Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfdgd

myślicie że uznają mi rekalamację?

Polecane posty

Gość hfdgd

zareklamowałam kozaki synka, które po 1 użyciu na mokrym trawniku przemokły na palcach; nie widać żeby buty miały jakąś wadę; rekalmację przyjęto mi z laską, producent i sprzedawczyni twierdzili, ze pewnie dziecko się spociło; teraz czekam na rozstrzygnięcie, myśłicie że jest szansa żeby mi przyznali rację?

Gość w dzisiejszych czasach
nie istnieje coś takiego jak reklamacja zwłaszcza na obuwie - to są skurwysyny co jak ci zagraja tak masz zatanczyć bo oczywiscie wszystko twoja wina :(

Gość wifigdansk
a gdzie kupiłas? wiem,ze w Deichmanie nie robią problemu z przyjeciem reklamacji.za to w CCC nie ma szans,bo zawsze powiedzą ze to z twojej winy. w D. pryzjmują i o nic nie pytaja ewentualnie o to czy chcesz zwrot pieniedzy,z tym tez nie robią problemu,wyplacaja od reki. juz kilka takich przypadków znam,takze to potwierdzone.

Gość hmmm.................
Jestem ciekawa co to za buty. Z tego co piszesz, mozna wywnioskowac, ze jaka cena taki towar. Nie lepiej bylo kupic porzadne buty?

Gość ile ty masz lat
no to trzymajcie za mnie kciuki, bo jutro idę złożyć reklamację na okulary córki, a dokładnie na oprawki...

Gość niewiedzacaaa
hmmmmm....skoro masz pierdolic od rzeczy to łaskawie zniknij:O

Gość wifigdansk
hmmm................. nie oceniaj jak nie znasz szczegółów. słyszałam o przypadkach gdy ludziom po pierwszym założeniu pękały buty za paręset zł. ale rozumiem,ze chciałas sobie podnieść samoocenę.

Gość potwierdzam ze w ccc
nie ma reklamacji. Próbowalam kilka razy i ani razu się nie udalo choć jedne buty się rozlecialy po 5 dniach noszenia. To co odpisali bylo śmieszne. Że buty byly niewłaściwie użytkowane i chodzilo się w nich po zbyt twardym podłożu. Dodam że to nie byly buty dziecięce, nie byly to też pantofle ani klapki tylko męskie trampki!

Wiele lat pracowałam w sklepie obuwniczym znanej i cenionej marki. U nas takie reklamacje zawsze były odrzucane. Tłumaczono to faktem, iż tylko buty, które mają membranę dają gwarancję nieprzemakalności. Nie wiem z czego są wykonane te buty, ale reklamacja raczej nie zostanie pozytywnie rozpatrzona. Wiele też zależy od samej firmy i ceny butów.

Gość hfdgd
Kupilam za 30 zł, bo po co wydawac wiecej, skoro dziecko pochodzi tylko przez jeden sezon. Wyglądały bardzo pożądnie... Mam nadzieję, że mi jednak przyjmą tą reklamację.

Gość olk
Ta ostatnia wypowiedz to chyba podszyw,a jak nie to nie wiem czy miałaś nadzieje że buty za 30 zł będę się super sprawowały ,nie chciałaś kupować za nie wiem jaka kasę ale 30 zł to już przesada na maxa ,za ta cenę trzeba było kupić dziecku kalosze ,wówczas nie miałabyś problemu z przemakaniem buta .

Myślę, ze nie uznają, chyba że na butach było napisane, że są nieprzemakalne. Np. gore tex daje 2 lata gwarancji na to, że buty nie będą przemakać i wtedy możesz je reklamować, jeżeli przemakają.