Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeirdFeelin

Dziwne uczucie...

Polecane posty

Gość WeirdFeelin

Najpiew poznajecie swoja milosc, jestescie razem, jest najwazniejsza osoba w Twoim zyciu, spicie razem, calujecie sie, przytulacie az pewnego dnia z DNIA na DZIEN oznajmia Ci ze nie chce byc z Toba nie podajac powodu, tak poprostu. Mija tydzien, miesiac, rok i az po 2-3 latach uswiadamiasz sobie, ze W ZYCIU NIE zobaczysz juz tej osoby.

Gość bdjcfmk
A ile bylas z nim?

Gość WeirdFeelin
A dlaczego bylas?;p Bylismy razem krotko, pol roku. No ale jako 1sza milosc..hmm dalej pamietam a bylo to juz 3 lata temu. W zyciu sie juz nie zobaczymy

Gość bdjcfmk
Ile masz lat? 21?

Gość WeirdFeelin
Good guess, tak 21 lat

Gość bdjcfmk
To wyluzuj.

Gość WeirdFeelin
No wlasnie nie za bardzo, od 3 lat mnie meczy. Na szczescie czestotliwosc ostro spadla no ale dalej mysle i mysle. Samoocena rowniez poleciala po tym w dol no ale coz.

Gość bdjcfmk
Masz zaledwie 21 lat,wszystko przed toba. Pomysl,ze w takim razie ona nie byla dla ciebie. Czeka cie cos lepszego.

Gość WeirdFeelin
Tak czekam 3 lata i troche lipa:) W sumie to boje sie nawet zagadac do kogos przez nia. Probuje pracowac nad tym jednak kiepsko mi to wychodzi

Gość bdjcfmk
No,ale zagadales :) a jak wciaz nie bedziesz nikogo do siebie dopuszczal,to tylko stracisz najpiekniejsze lata zycia..

Gość WeirdFeelin
Wlasnie nie zagadalem:) Ona mnie podrywala na maxa i sama zaprosila na randke, sama nawet 1sza pocalowala. Pewna siebie dziewczyna. Problem w tym ze teraz nikt nie za bardzo "leci" na mnie i nie ma nawet kogo nie dopuszczac

Gość bdjcfmk
To nie chodz smutny i zdolowany. Korzystaj z zycia,baw sie,smiej. Usmiechem na twarzy zdobedziesz wiecej niz ci sie wydaje.

Gość bdjcfmk
Mi nigdy do glowy nie przyszlo,by sie smucic. Cieszylam sie kazdym dniem a jesli jakis facet zniknal z mojego zycia,machalam mu tylko reka,bo nikogo nie zatrzymamy na sile,skoro sam nie chce. I na nic nasze rozpaczanie i marnowanie czasu.

Gość alpaca
no smutno tak :( mówią że czas leczy rany. Cb chociaż pocałowała bo wiedziała czego chciała, a mnie pocałowała żeby tydz później powiedzieć mi że będzie lepiej jak bd przyjaciółmi. Może to głupie co napisze ale przynajmniej coś przeżyłeś. Wiem, że to bardzo Cię boli.

Gość WeirdFeelin
ja jeszcze glupi biegalem za nia potem:( Boze to tez byl jeden wielki cyrk. Jeszcze caly czas klamala i klamala a ja wtedy tak abrdzo chcialem sie z nia spotkac, porozmawiac a ona caly czas mnie w ciula robila.