Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miodziolanka

doradźcie proszę

Polecane posty

W grudniu biorę cichy ślub cywilny. Kupiłam sukienkę o prostym kroju, ciut zwężaną na dole, do kolan. Jest biała koronkowa na granatowym "tle" i pod biustem ma granatową tasiemkę z małą kokardką. Do tego będę miała botki czarne na obcasie (do kostki). Zamierzam ubrać granatowe rajstopy - czy to dobry pomysł? Jakie kolor bolerka czy żakietu do tego dobrać?

Gość mrrrrrr3241
cichy ślub bezsensu, czemu cichy . Jakoś te botki i rajstopy mi nie pasują

Gość aneczkal....
botki do kostki i granatowe rajstopy mi tu nie pasują...ale sukienka z opisu sliczna :)

cichy bo jesteśmy ze sobą już 17 lat, 4 m-ce temu urodziło się nasze dziecko i chcemy zalegalizować związek. Nie zależy nam na weselu, będą tylko świadkowie i rodzice, obiad w knajpie i nic poza tym. Czemu botki nie pasują? Są zgrabne, wiązane do kostki, zamszowe. W grudniu będzie zimno przecież. Co do granatowych rajstop też mam obiekcje. Myślałam, że jak dam granatowe bolerko lub żakiet będzie ok.

Gość mój synek tak do 7-8 lat.
wklej linki do zdjęć,będzie łatwiej sobie wyobrazić co masz na mysli.

Gość pomyśl o jasnej
etoli ale raczej nie białej, może imitującej prawdziwe futro jasnego zwierzęcia, czyli kremowe z jasno brązowymi przebiciami, będzie dobrą przeciw wagą dla ciężkich botków a rajstopy włóż koniecznie cieliste

Gość ngjrkgrkjg
z tego ci piszesz bedziesz wygladac tragicznie..... ale to juz twoja brocha

Do tej sukieneczki pasują rajstopy w kolorze naturalnym plus jakieś fajne szpileczki w kolorze granatowym. przed kazdym slubem cywilnym mozna skorzystac z pokoju przygotowan i zmienic buty. Do tego biała lub granatowa marynarka lub bolerko.