Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna ratownika98

Suknia san patrick rapsodia 2012 dla wiekszej panny?

Polecane posty

Myslicie ze te marszczenia wyszzuplą?

Gość auciac
moglabys zapodac linka:)?

ja juz sie przekonalam na sobie, najlepiej mierzyc, bo takie wyaobrazanie czy wyszczupli czy nie to na nic.. ja tez myslalam o zupelnie innej sukni, wrecz sie na nia uparlam, a zupelnie mi nie pasowala, wiec idz do salonu i poprzymierzaj:)

Gość plisy dodadzą
jeszcze większej masywności , nie widzisz jak to brzydko i ciężko wygląda nawet na szczupłej modelce ? suknia jest przeohydna

suknia jest na baaardzo szczupla osobę, jedyny rodzaj plis, jaki wyszczupla to np: MEDEA PRONOVIAS. Mam rozmiar 42, w brzyszku 44 (ciąża) i uwazam ze calkiem niezle wyglądałam. polecam ten model

I dziękuje bardzo za szczere odpowiedzi. Mnie ta suknia sie bardzo podoba no ale jesli mowicie ze dla szczupłej to pchać się w nią nie bede. Suknia medea pronovias ładna, aczkolwiek raczej tez nie dla mnie. Szukam czegoś na ramiączka ponieważ mam duzy biust i czułabym się pewniej niż ciagle w tancu poprawiać. A swoją drogą czy takie suknie ktore sie ciągną po ziemii są praktyczne? Wiele jest takich ktorych przod mi się widzi ale tył się ciągnie i jak z tym tanczyć?:)

Gość prawie_mama
bez obrazy ale chyba nie masz pojecia o czym piszesz.... suknie z trenem sa podpinane, w tancu tren nie przeszkadza. poza tym jesli jest sie DUZA panna mloda, to suknia zpodpietym trenem daje wrazenie wiekszej objętosci i styrojnosci na dole, co odwaraca uwage od pewnych mankamentow figury. co do braku ramiaczek. poprzymierzaj, poskacz, usiadz i dopiero mozesz ocenic jaka bedzie wygodniejsza. suknie maja wszyste specjalne gumy podtrzymujace je pod biustem i na biuscie wiec twoje obawy sa nieuzasadnione. powodzenia

Nie obrazam sie oczywiscie:) masz racje, nie mam pojecia tak naprawde o sukniach slubnych bo jeszcze zadnej nie przymierzalam, ani w zadnym salonie nie bylam. Jedynie zerkam na strony ktore mnie interesuja itd. Takze wszelkie uwagi mile przyjmuje, no jesli nie są chamskie:)

Gość prawie_mama
kochana nikt nie jest w stanie stwierdzic w czym sie czuje dobrze i jak wyglada dopoki czegos nie zalozy na siebie - jest tak zwlaszcza z suknia slubna. nie obawiaj sie przymierzyc fajnych sukni w dobrych salonach, mozesz wczesniej podzwonic i popytac czy ze swoimi wymiarami masz na cos szanse. potem jak cos ci sie spodoba to szukaj albo takiej samej, albo o takim fasonie.