Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba beka...

tasiemiec

Polecane posty

Gość gruba beka...

Łykała któraś tabletki z tasiemcem?

Gość kata_rzyna81
Ja nigdy w życiu nie brałabym czegoś takiego! Moja znajoma bardzo otyła kupiła te tabletki w necie. Szkoda gadać! Schudła 40 kg, ale podupadła na zdrowiu. Nie bierz tego nigdy!!

trzeba miec nasrane we lbie zeby chciec polkac robaka ktory robi ci pustke w organizmie! fuuuuj, nawet sobie nie wyobrazam miec jakas glizde w brzuchu.. nie badz glupia.

Gość gruba beka...
40 kg?? Wow. Tyle potrzebuje schudnąć. Jakie są skutki uboczne? Boje się, ale tak pragnę wyglądać jak człowiek :(

Poczytaj o tasiemcu najpierw i spustoszeniu jakie sieje w organizmie, google nie boli. Myslisz, ze utrata kilogramow jest warta takiego uszczerbku na zdrowiu? Jestes leniwa po prostu, zacznij sie ruszac, mniej jesc, a efekty szybko przyjdą. Im więcej się ma kilogramów do stracenia tym szybciej się je gubi. A nie tasiemiec Ci w głowie!

Gość gruba beka...
Byłam na różnych dietach, marne efekty, na chwilę. Teraz ważę 110 kg przy wzroście 165. Koszmar jednym słowem. Chodziłam na fitness, ale szybko się męczę, stawy przeciążone. Jedynie basen wchodzi w grę, ale po aqua fitnessie nie zauważyłam jakiegoś spadku wagi. Staram się, naprawdę!

To widocznie dieta kuleje, u dietetyka bylas?Dieta to podstawa! Basen bardzo dobry, ale samo pływanie, a nie jakieś aqua fitnessy. Zamiast fitnessu polecam siłownię (aeroby i lekki trening siłowy) i przede wszystkim spacery, niby nic, ale zawsze dobry początek i jakaś aktywność. Pomocny może też być rower, który nie przeciąża stawów. Jak zaczniesz tracic kilogramy to i ze stawami nie bedzie problemu.

A szybkie meczenie wynika ze slabej kondycji, zeby schudnac trzeba sie meczyc, trening na poczatku to zadna przyjemnosc, ma bolec, ma sie z Ciebie lac, nie ma lekko.

Gość gruba beka...
Dieta Oświęcimska? Ostatnio w desperacji nie jadłam nawet tego chleba! Nic! Głodówka! I co? I nic! Schudłam 2 kg w tydzień a potem przytyłam 5!

Gość gruba beka...
Męczę się na zwykłych ćwiczeniach, bo jestem gruba a co za tym idzie brak kondycji. Byłabym chuda to miałabym kondycje. Byłam u dietetyczki. Kazała spisywać co jem. Co wizytę darła gębę, że to źle jem, nie to co trzeba. Pytałam co w takim razie mam jeść. A ta, że najlepiej samą wodę mam pić. Głodówka zatrzymała przemianę materii. Teraz zjem jabłko i tyje :(

Gość gruba beka...
Na głodówce tracę całkiem siły. Do 3 dni ok, potem jest mi słabo. I tłuszcz jakoś nie odchodzi....

Nie! Kondycję będziesz miala jak zaczniesz cwiczyc. Co za farmazony, ze tylko osoby szczuple maja kondycje? kondycja to wytrenowanie a waga ciala. Jak pisalam cwiczenia maja Cie meczyc. Nie wiem u jakiego dietetyka Ty bylas, ale polecam sie udac do kogos bardziej kompetentnego. Na samej wodzie daleko nie zajedziesz, ile tak wytrzymasz? Dzien, tydzien? Schudniesz na pewno, ale tylko woda z Ciebie zejdzie. Rozsadne jedzenie nie tuczy a pomaga schudnac.

Gość ggfdfdf
Przede wszystkim zrób badania hormonalne wszystkie jakie sa możliwe, płciowe, tarczycowe, kortyzol, wszystko. Bo może jestes chora i o tym nie wiesz.

witam Cie jestem dietetykiem z zawodu co prawda w zawodzie nie pracuje ale lubie pomagac innym chetnie ci uloze diete o ile oczywiscie chcesz, oczywiscie taka zebys nie chodzila glodna bo glodowki tylko powoduja jojo tak jak pisalas schudniesz 2 a przybedzie 5 itd napisz co zwyklejesz , rozpisz mi 3 dni co lubisz jesc czego nie jaki sport masz mozliwosc uprawiac czy na cos chorujesz mam nadzieje ze bede mogla pomoc oczywiscie nie chce od Ciebie pieniedzy sama kiedys wazylam 106kg i wiem jak to jest... chetnie pomoge ale jesli masz zamiar nie trzymac sie w 100% zasad diety to nawet nie pisz bo szkoda mojego czasu na jej ukladanie pozdrawiam carrie.bradshaw@vip.onet.pl

a co do tasiemcowej diety znam tzn znalam osobe ktora przyplacila to zyciem tasiemce okazaly sie uzbrojone i zanim doczekala sie operacji dostala krwotoku wew i zmarla i po co Ci to? mozna inaczej

Gość autorka oglądała
zapewne Miasto Kobiet, a w programie wyraźnie mówili o poważnych skutkach ubocznych brania tych tabletek z tasiemcem, wizja schudnięcia za pomocą tabletek bez diety i ćwiczeń jest kusząca ale potem te choroby i problemy ze zdrowiem są poważne, ale chyba nie dla ciebie leniwa kobieto bez mózgu. Chcesz to sobie łyknij tasiemca może będziesz miała szczęście przeżyć. Trzeba być naprawdę głupim żeby to robić, a goście tego programu otwarcie mówili o problemach po tasiemcu kto by chciał sobie robić świadomie taką krzywdę dla zrzucenia kg które można zrzucić odrobiną wysiłku.

gruba beka... nie masz wiedzy nt diet, nie masz samozaparcia do ćwiczeń, ja polecam zgłoś się do dietetyka bo ty sobie tylko krzywdę robisz tymi głodówkami

Gość orsetti
fubu,ty masz niezle nawalone pod sufitem

Gość kinokilla
Nie rozumiem jak można doprowadzić się do takiegos stanu, by ważyć 110 kg, przecież taka otyłość nie powstaje z dnia na dzień, to długi proces i naprawde trzeba być totalnym ignorantem, by nie zauważać tego wcześniej. jak tylko moja waga przekorczyła 60kg to powiedziałam sobie stop, coś trzeba z tym zrobić póki nie jest za późno. dziewczyno tyłaś latami,a teraz myślisz, że połkniesz tasiemca i po sprawie;/ żal