Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra po prostu

buty zimowe - RATUNKU

Polecane posty

Gość masakra po prostu

co roku muszę kupować nowe buty zimowe, bo sól i woda je niszczą :/ nawet jak wyglądają ok to w styczności z wilgocią zaczyna wychodzić ta sól i robią się zacieki :( też tak macie? jak chronić buty, żeby służyły dłużej niż jeden sezon?

też tak miałam z kozakami że sól wychodziła mi ze skóry. pomaga przetarcie skóry roztworem pól na pół woda z octem. a jak są nowe to tzreba zwyczajnie dobrze pastować przed wyjściem, dobrymi pastami i mieć nadzieję że będzie ok

Gość fb gnjj
pastowac i impregnowac.

ja kupiłam kilka lat temu kozaki za 700 zł i są do tej pory w stanie niemalże idealnym, trzeba wybierać dobre firmy (nie zawsze drogie, ale sprawdzone)

Gość gość
u mnie była podobna sytuacja, buty nawet nie wystarczały mi na sezon,a już nie wspomnę o butach dziecka ciągle przemoczone i brudne, ale teraz wszystkie buty zabezpieczam impregnatem, który znalazłam w necie isokor fabrics możecie obejrzec sobie video https://efektlotosu.pl/isokor-fabrics-20-lotos-standard-250ml-p-8.html efekt taki jak na filmiku. polecam:) lepiej zainwestować pare zł na impregnat niż kupować nowe buty