Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adziulka1990

brak ochoty na seks! POMOCY!!

Polecane posty

Od paru lat biore tabletki antykoncepcyjne przy kazdych plamilam az wkoncu jakos pol roku temu zmienilam tabletki na microgynon (po nich nie plamie wkoncu) i od tego czasu praktycznie nie mam ochoty na seks:(. z tego powodu pojawiaja sie spiecia miedzy mna a partnerem... miesiac temu zakupilam w desperacji juz asekurelle i nic zero poprawy. juz nie wiem co mam robic..>>>>>>(. moze ktoras z was przes to przechodzila i zna jakies rozwiazanie...

Gość zrezygnuj z tabletek
a ochota na seks się pojawi i wraz z nią dzidziuś

Gość jkefhdbgrjbg
zmień dietę, poczytaj o tym w necie, sport też wsazany.

Gość margerita..,
Dokładnie, dieta jest bardzo ważna w związku z kazdym aspetktem naszego życia. Ja też miałam podobny problem, ale odkąd oczyśliłam się z toksyn i zmieniłam diete, apetyt na seks się zwiększył, szłau nie ma, ale poprawa jest satysfakcjonująca.

o diecie jeszcze nie slyszalam . sprobuje :). jak nie pomoze to i tak nie zaszkodzi. a cos jeszcze oprocz diety mozna zrobic w tym kierunku?

Gość maka paka :)
Też myślę, że dieta to najlepszy kierunek, dużo warzyw, owoców, mniej mięsa, cukru, nabiału, białej mąki i produktów przetworzonych, rcuh też wskazany.

Gość Seks- definicja
wild_wind (07-08-2005 11:55:00) Odpowiedz cytując Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

Gość Olaab
:*

wiecie co denerwuja mnie te wasze w twoim wieku, powinnas a tegop nie znasz itp.. ja sie pytam o sposoby a nie o naukowe poglady na temat seksu! mam wrazenie ze pisza tu nie spelnieni artysci a nie ludzie ktorzy chca pomoc

Gość fiku mikuuuuuuu
czytaj opowidanka erotyczne :D

nastepna "madra'' odpowiedz. nie mam juz sily do was... logujecie sie tu chyba po to zeby nasmiewac sie z ludzi a nie im pomagac. w takim razie dziekuje bardzo. narazie!!

Gość Joannaxxxxx
Mogę Ci polecić suplement diety ktory mi pomogl (moze nawet za bardzo:D) ale w pełni naturalny, bezpieczny, bez skutków ubocznych. Oprocz zwiekszenia popędu, daje też na codzien duzo sil, energi, wzmaga sprawnosc umyslowa, fizyczną, człowiek nie jest senny i kilka innych wlasciwosci. Zostawiam maila aby nie bylo, że cos reklamuje :) im.jenny.1199@gmail.com

To zmień tabletki na jasminelle ja to biorę i ciągle mam ochotę na seks:)