Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytuiookj

morderca!!!!!!!

Polecane posty

Gość jeffrey archer
co na przystawkę milordzie: serek feta, cammebert czy president?

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
no straszne że nie przyszedł :D miał inne plany to nie przyszedł, teraz beda robic po 10 ekshumacji i po 10 pogrzebów, idzie sie zrzygac od tego smoleńska,wałkowania tego ,kurwa kiedy to sie skonczy,90% Polaków ma dość tych kolejnych "rewelacji"psycholi z pisu

Gość ytuiookj
nie moge zdzierzyc ze ktos morduje zwiarzeta dla zabawy i jeszcze chwali sie tym. To zdjecie jest makbryczne i obrzydliwe. Jak taka lajza moze???? Plakac mi sie chce jak widze cos takiego. Ta istota cierpiala, bala sie przeokrutnie taka menda do niej strzelaka poprostu i szczula psem.

Gość ytuiookj
nie o smolensk mi chodzi ludzie. Kit z tym...

Gość Heidi Klumm
w wielu krajach sa polowania,w Anglii nikt nie smiałby nazwac kogos z rodziny królewskiej morderca bo poluje,a w naszym kraju wszystko wolno kazdemu :O

Gość ytuiookj
dla mnie to sa modercy. Kazdy kto zabija niewinnych jest morderca. Sa jeszcze ludzie wrazliwi i tacy co kochaja zwierzeta. Nigdy nie pogodze sie z tym ze jacys ludzie morduja nie winne istoty dla zabawy. Szok ze sa tacy miedzy innymi ty sie zaliczas do nich. bog nie rychliwy ale sprawiedliwy wiec moze i tobie ktos upoluje kogos z rodziny.

Gość Heidi Klumm
ja tez kocham zwierzeta mam kilka w domu i nigdy w zyciu nie uczestniczyłabym w polowaniu, ale dla mnie bardziej przerazajace sa zdjęcia umierajacych z głodu dzieci "bog nie rychliwy ale sprawiedliwy wiec moze i tobie ktos upoluje kogos z rodziny" co Ty masz w tym pustym łbie żeby pisac cos takiego???

Gość ytuiookj
kobieto a po co odrazu mieszac tutaj dzieci??? Ja wiem ze sa rozne tragedie zyciowe ale teraz mowie o tym okrutnym zdjeciu. Ja nie chce miec takiego prezydenta. ludzie powionni byc karani za cos takiego. A tak na marginesie nie wiem dlaczego jarasz sie sie rodzina krolewskla. Sa lepsi od ciebie???? Dlaczego bo ich papapapapapadziad byl krolem z przypadku a moze dlatego ze musial wojowac i zabijac a moze dlatego ze mial farta w zyciu???? Naposalam ze kazdy kro czyni zlo kiedyc ono wroci do niego. 10 przykazanie bodajze nie zabijaj!

Gość ytuiookj
a skoro przerazaja cie dzieci umierajace z glodu to nic nie stoi na przeszkodzie zebyc wspomogla akcje charytatywne finasowo. Ja wspomagam zwierzeta.

Gość Heidi Klumm
ćpasz cos???? albo ćpasz albo jestes totalnym tepakiem i nie rozumiesz cos sie do ciebie pisze. Rodzina królewska mi zwisa i powiewa, a 10 przykazanie odnosi sie idiotko do ludzi nie do zwierzat,no i masz racje zło wraca,wiec zanim bedziesz zyczyła komus aby umarł mu ktos z rodziny, to zastanów sie 100 raz tym pustym łbem zanim cos takiego napiszesz. No i z pewnoscią hipokrytko jesz mieso więc zamilcz i sie nie osmieszaj