Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrman

Polskie kobiety niszczą psychicznie wrazliwych mężczyzn

Polecane posty

Gość grrrrman

A potem same narzekają, że świat jest okrutny i mało w nim wrażliwości na krzywdę ludzką.

Gość Julka pitera
widziałay gały co brały :classic_cool:

Gość xxx*
ooo biedny,tylko sie nie powieś

Gość damianooo
ja moze wrazliwy nie jestem, ale z tym sie zgodze, widze to chocby po mojej zonie

Gość a taka lista :)
Wrazliwcy sami sie niszcza. Siedza i tylko mysla,zamiast zajac sie czyms konkretnym. Cioty.

Gość damianooo
tez racja

Zadna kobieta nie chce cieplych kluch przy sobie :O ani faceta,ktory bedzie tylko rozpaczal jak to swiat jest niedobry, nic nie dzialajac,tylko snuc swoje melancholijno- depresyjne ( dla autora to pewnie wrazliwosc ) przemyslenia. Taki okrutny swiat a on taki bidny wrazliwy nie moze sie odnalezc a kobiety to szuje,ktore go gnebia,bo wola skurwieli. Gowno prawda. Kobiety nie wola ani skurwieli ani melancholijnych ciot.

Gość damianooo
kobiete trzeba po prostu od czasu do czasu ustawic do pionu i pokazac jej miejsce, to wszystko

Zgadzam sie :) lecz trzeba to zrobic odpowiednio subtelnie :)

Gość damianooo
a to juz zalezy od podejscia, ja akurat nie jestem zwolennikiem subtelnosci, bo to mi wlasnie podpada pod byciem slabym, subtelnosci zostawiam kobietom

Czyli wydzierasz sie i napierdalasz po ryju?

Gość damianooo
nie, wystarczy byc zwyczajnie stanowczym, wydzieranie sie to raczej domena mojej zony

Gość w203gość
Morzesz sie starać a i tak będziesz np.d......m

Gość gość
wrażliwy mężczyzna czy troki od gaci? Jak się chłopie załamujesz od byle pierdoły to nie wiń innych za swoja dupowatość

Gość gość
cos takiego jak 'psychicznie wrazliwy mezczyzna' nie istnieje, bo kazdy, nawet najwrazliwszy facet mysli koncem ogonka i ma jedynie wlasne szczescie i dupke na uwadze.

Gość znawczyniwrażliwych
jestem kobietą i potwierdzam,oceniając osoby ze średniego przeciętnego poziomu baby są często agresywne i chcą zdominować ich energia jest dosyć nieprzyjemna w porównaniu z przeciętnym facetem,oczywiście to jakiś procent ale baby w tym przodują,takie zarządzające inną osobą kokosze :-)

Gość gość
Kobiety to pijawki, ssą nie tylko kuśki.

Gość gość
ssa jeszcze portfole :classic_cool:

Gość gość
nigdy nie związałabym się z babą na szczęście mam słabośc tylko do chłopów ,nawet koleżanki pokasowałam bo mnie dusiło ,baby widzę tak : najpierw się łaszą a potem mają oczekiwania,jak nie spełniasz masz fochy, z upływem czasu oplatają coraz mocniej,zazwyczaj się nudzą i dlatego muszą mieć małe istoty do kontroli,ale to wielkie stworzenie z fiutkiem też musi się kontroli poddać,bo będzie piekło w domu,ogólnie nie pooddychasz,no i słowotok żeby było milej

Gość gość
Kobiety chcą agresywnych, egoistycznych maczo. Niby dlaczego jest tyle samotnych matek? Maczo nie będzie zajmował się swoim dzieckiem bo ma je gdzieś. Nie jest wrażliwy a wg kobiet nie jest ciotą! Empatyczny, wrażliwy, mający uczucia mężczyzna jest niemęski a byle damski bokser już tak. tylko potem płacz i narzekanie jacy to źli faceci.

Gość gość
Tyle samotnych , bo wrażliwcy są zdumieni prozą życia . I tym , że kupa dziecka nie pachnie fijołkami.