Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCE SPOKOJU

KTOREGO WYBRAC?

Polecane posty

Gość CHCE SPOKOJU

Mam 28 lat, i pewien wybor przed soba, powiedzcie co myslicie, moge wrocic do faceta, ktory byl dla mnie zawsze cierpliwy, delikatny, czuly, mial super kontakt z moja rodzina ALE mnie oszukal, gdyz korzystal z uslug prostytutek, nie uprawial seksu, ale one mu robily hm nazwijmy to dobrze. Sam sie przyznal, teraz prosi o wybazczenie itd. Jest tez ktos nowy, tyle ze jest nerwowy, czasem czepia sie nawet tego ze mam balagan, jest momentami zarozumialy, i co wazne moja mama go nie znosi. Ja lubie z nim przebywac itd, wiadomo nie jestem zakochana itd bo to dopiero poczatki znajomosci ale pytam Was ktory by Wam bardziej odpowiadal Aniolek ktory mnie oszukał czy ktos nowy, czyli nieznana czyli wg mnie kolekny ktos kto moze mnie oszukac a w dodatku nerwus i to ze nie dogaduje sie z mama:(???

Gość sibuś
ani jeden ani drugi daj se spokoj, taka stara az nie jetses

Gość dziewica na wieki wieków?
zgadzam się z sibuś

nie wiem czy pierwszy , ale napewno nie drugi. Ten nerwowy, czepialski odpada.

Gość Monka77777
dodam, ze pierwszy jest leniwy, prozny i nic nie umie zrobic z takich rzeczy typowo meskich, a drugi jest mega zaradny, pracowity i umie wszystko

w takim razie pierwszy tez odpada.Trzeba szukac nastepnego - bez wad, ktore beda Cie razic.

sama powiedziałaś że ten pierwszy był ok poza tymi wyskokami z dupami za pieniądze a zastanawiałaś się dlaczego to robił? sam robiłem w związku wyskoski z koleżankami i wiem że zawsze jest powód może wystarczy porozmawiać i razem zabawić się trochę inacze?

Gość kjbsj
To na bank jest prowokacja, kto normalny pisze o facecie, któremu prostytutki robią loda Aniołek? :o

Gość Monka77777
Kurde JA WIEM< ze to chore ale tak on byl jak ANILEK, kochany, cierpliwy, grzeczny, nawet nie przeklinal a jednoczesnie chodzil na laski z roksy na mile chwile, niby seksuy tam nie bylo ale inne przyjemnosci

Gość Monka77777
Tak, pewnie kochalismy sie co noc, pewnie mu czegos brakowalo..... zenada

Gość takatamAnia
Lepiej zrobisz jak potrzekasz na trzeciego :)