Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Wiecie o czym dzisiaj rano snułam wizje? Chyba jestem nienormalna ;)

Polecane posty

Że chłopak w którym się zakochałam dostaje ataku padaczki a ja mu pomagam :) a potem on jest zawstydzony i dziekuje mi za pomoc, a ja mowie ze cala przyemnosc po mojej stronie :classic_cool: a potem a potem... on mowi że ne spotkal dotychczas takiej dziewczyny i żyli długo i szczęśliwie ;) :) :) 😍

Gość Whiskacz N
no to masz fajna jazdę ;) strach pomyśleć co jeszcze chodzi po twojej głowie ;)

Pani Czkafka - a wiesz,że on odwalił kawał roboty ostatnio? Druga osoba prawie nic nie zrobiła, ja malutko..a on wszystko ogarnął!

Gość pytaczee
a odpowiedź na drugą część? tzn. ruchałaś?

o Turku? ja kiedyś widziałam ukrytą prawdę ale o tunezyjczyku, to jest ten odcinek z taką nieszczególnie piękną kobietą w wieku średnim? :D :classic_cool: a co jeszcze siedzi w mojej głowie? na początku jak go poznałam to wyobrażałam sobie,że jego ojciec jest alkoholikiem ;D :D nie wiem po co

nie podpisał, bo bedziemy to omawiac na zajęciach dopiero nie bede odpowiadac na pytanie dot mojej cnoty, cześci i chwały :O :classic_cool:

dziwne,że chciałabym mieć taką rolę matki?opiekunki? zamiast brać garściami z życia i wyobrażać go sobie jako księcia, jak wozi mnie helikopterem :classic_cool: albo ratuje mi życie gdzieś tam :D :D OOO tego odcinka nie widziałam!! ale coool musze obejrzeć :classic_cool:

jaka grobowa muzyka :D a on brzydki jak na Turka :O :O "jako dziecko mieszkał tu z ojcem i mieli budke z kebabem" jakeis 20lat temu były budki z kebabami ? :D :D pamietam tylko kurczaka z rożna :O :O

ej no jak mogleś mi zdradzić cały odcinek ;( 😭 kiedyś ogladałam taki,że siostra rozdzielała swojego brata z jego dziewczyną, w końcu powiedziała że z nim sypia :classic_cool: to sie okazało prawdą a na dodatek była z nim w ciąży :O smutny odcinek bo urodziła to dziecko i szybko zmarło :(

- nie każdy facet to oszust i dewiant - wystarczy przywołać Twoich bylych :D :D :D haha jakbym o sobie oglądała :classic_cool: ee ja z Turkiem nic nie planowałam, a już na pewno nie sprowadziłabym do Polski, bardziej wolałam zostać tam z nim, ale też mi coś w nim nie pasowało...no i słusznie bo był brzydki :(

nigdy Cie nie kochałem :classic_cool: dlaczego?! 😭 - żałosne :O :O ej w zasadzie to spodziewałam się,że będzie ją bił, okradał itp. a tu przecież nic takiego nie wydarzyło się strasznego :O :O nawet te 40tys jej oddał :O to jużPolacy czasem bywają gorsi (i to chyba chcieli pokazać kosmo twórcy :O )

ja przestałam być rasistką chyba... w dodatku ktoś mi powiedział :O (znasz tę osobę) coś o semickiej urodzie :O :O :O wiec chooy ale Polacy mi sie podobają najbardziej :classic_cool: aczkolwiek mało jest przystojniaków a konkurencja ogromna 😭

przerażają wyglądem czy knuciem? kojarzą Ci sie z NWO? :classic_cool:mojego zaufania też nie budzą paranormal act. mi sie nie podobał :(

"ulice wasze, kamienice nasze" dobre dobre ;D nie znałam :D chcialabym aby któregoś dnia sie okazało,że mam żydowskie korzenie, wielki majątek i przystojnego żyda zapisanego mi na męża 😭 :classic_cool:

Gość Pan Tyran
a gdybym doszedł do władzy to skonfiskowałbym Ci cały majątek :classic_cool::classic_cool:

nawet gdybym była katoliczką?! 😭 właściwie doszłam do wniosku = moj exe mial lekko żydowskie nazwisko, wielu jego kolegów miało typowo żydowskie :O a on sam robił dobre interesy zawsze :O:O nie mówiąc o jeszcze jednym małym szczególe :classic_cool: na mojej uczelni na 1 roku podobał mi sie chlopak, teraz sie dowiedzialam ze on tez jest zydem... wlasciwie co drugi Polak to zyd :classic_cool: ale wiesz wole żydów niż cyganów/romów :O na pradze i grochowie pełno tego ;O :O :O juz nie mowiac o tramwajach w centrum

Gość Pan Tyran
wiara nie ma nic do rzeczy, możesz się maskować :classic_cool: skoro miał takie nazwisko und smykałkę do geszeftów to wiadomo, że coś jest na rzeczy :classic_cool::D a ten mały szczegół to pewnie to, że był obrzezany :D żydki przynajmniej są kulturalniejsi und inteligentniejsi, nie to co cygańska hołota :o a o tym na Pradze i Grochowie zdążyłem się przekonać już w październiku :classic_cool::classic_cool:

spotkałeś jakichś? powiem więcej, już nawet ciapatych bardziej lubię niż cyganów :O przynajmniej Turcy, Arabowie, Murzyni starają sie mówić po polsku a ta hołota papla w swoim narzeczu, powinni ich wywalic z naszego pieknego kraju,w dodatku zamieszkują całkiem dobre dzielnice :O pewnie opłacane przez podatników :O :O :O geszefty :D :D obrzezany :D mogłeś tego nie mówić :O żeby nie bylo, nie dotykałam tej pauki tylko widziałam z daleko :classic_cool: a jaki jest stosunek żydów do cyganów? :)

Gość Pan Tyran
spotkałem i to kilku :classic_cool: wpychają się do kolejki, pierrdolą coś po cygańsku i uważają się za chooj wie kogo :o powinni ich przetransportować na jakąś bezludną wyspę, która zostałaby objęta kwarantanną tak na 60 lat :classic_cool::classic_cool: oczywiście, ja to rozumiem :classic_cool: pewnie taki jak Hitlera :classic_cool: oni nie nadają się nawet do pracy :D