Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taodtychdziwnych piersiii

Piersi - pomogą ćwiczenia ?

Polecane posty

Witam. Znalazłam w internecie piersi podobne do moich : http://www.cosmetic.pl/pro/grafika/2007/04/23/1177312555/1177313050.jpg zwisające, niekształte, i odbiegajace od siebie o jakieś 7 cm ... Piersi to glównie tłuszcz , więc zastanawiam się, czy odpowiednio dobranym stanikiem i ćwiczeniami na mięśnie piersi dam radę jakoś zmienić ich wygląd ?

Gość niemamwenynanick
Na takie zwisy ćwiczenia nie pomogą. Najwyżej minimalnie podniosą. Możesz podnieść operacyjnie. Ale te piersi ze zdjecia ohydne, fu. Już wolę swoje małe i jędrne :)

Gość gość
Dobrze dobrany stanik poprawia znacznie wygląd naszego biustu. Biust może być bardzo duży lub zupełnie mały, a w dobrze dobranym staniku będzie prezentował się rewelacyjnie. Wart poprosić o pomoc fachowca przy wybieraniu stanika. Ćwiczenia też dużo dają.

Gość jsjflswvslkvbsjkvbjrvb
pewnie masz bardzo duze piersi, dlatego zwisają ...

Gość OOOOOMMMMMMMGGGGGGGG
I pomyśleć ze jako nastolatka miałam kompleks małych piersi Teraz mam 37 a biust taki jak 20 lat temu, mały ale okrągły i jędrny:) Tu jedynie chirurg, bez złośliwości...

Gość martulkaaaa_________
przy dużym biuście podstawą jest właściwie dobrany biustonosz, wpisz w google lobby biuściastych albo coś podobnego i sprawdź, czy taki masz jak do właściwego biustonosza dodasz ćwiczenia wzmacniające mięśnie podtrzymujące biust i masaże (o tym też znajdziesz informacje przez google - robi się je samodzielnie, ale trzeba zachować regularność), to wygląd biustu się poprawi a tak na marginesie, piersi ze zdjęcia są bardzo ładne

Gość ja odradzam whirpoola
ćwiczenia pomogą a nawet bardziej jak sobie prawidłowo biustonosz dobierzesz ;)

dzieki dziewczyny , faktycznie moje piersi są dość duże , dlatego nie stoją idealnie . Dużo dal mi do myslenie ten artykuł ... Moje piersi nie sa faktycznie niejędrne i bezkształtne. Niemniej jednak zacznę ćwiczyć i kupię sobie dobre biustonosze .

Gość martulkaaaa_________
obfite piersi nigdy nie będą "stały idealnie", jak piszesz - tu działa grawitacja i nic nie zdziałasz, same piersi nie są umięśnione, więc nie ma ich co trzymać w takiej pozycji te, które widujesz na zdjeciach czy w prasie to nie są piersi naturalne

Gość kasablankaaaaa
up

Gość erqgr
cwiczenia podniosa piersi, poza tym spalisz tluszcz wiec sie zmniejsza i podniosa;) cwicz miesnie klatki piersiowej ciezarki itp tylko min 3 razy w tyg. i badz konsekwentna