Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia_19

Sex i nie zadzwonil

Polecane posty

Gość asia_19

No wlasnie, niedawno poznalam fajnego chlopaka, spotkalismy sie kilka razy, zawsze sie calowalismy, potem byly macanki, przytulanki i wreszcie sie stalo. poszlismy do lozka, a awlasciwie to zrobilismy nasz peirwszy raz w aucie. Ja nie mam doswiadczenia za bardzo, ale sie staralam. On jednak chcial zebym wziela jego penisa do buzi, caly czas mi tam glowe kierowal. No wiec zaczelam to robic, troche mi glowe przyciskal i sie dlawilam, troche niechcacy zahaczalam zebami, ale tylko troche, w koncu po kilku minutach westchnal zniechecony i powiedzial: chodz na mnie :( Chyba zle mu robilam tego loda. Po wszytskim ubralismy sie i odwiozl mi do domu. Juz sie nie odezwal,a minelo 2 tygodnie. Jakj dzwonie to okazuje sie ze numeru nie ma, chyba wyrzucil karte. Nie chce isc do niego d domu bo glupio tak, chcialam mu tylko powiedziec, ze nie umialam tego zrobic, teraz jest mi wstyd :( Boje sie ze jak znowu bede miala chlopaka to bede zniechecona do robienia loda i tez przegram na starcie jak tamten bedzie chcial.

Gość asia_19
no ale jak mnie nauczysz?

Gość Pewnie go chapłaś
to se odpuścił i się nie dziwię.

Gość po prostu jesteś.
jesteś cieniarą:O

Gość asia_19
ale czy to tak zle ze nie mialam do tej pory w ustach 150 penisow?

Gość krótka piłłka
Hm, a sprawiało ci przyjemność branie do buzi i dławienie się? Sądzę że nie. Uważałaś że tak wypada i facet tego oczekiwał, on ci się wydaje atrakcyjny więc dlatego się podpasowałaś? Błąd. Jeśli twój wiek jest 19, to fakt, za młoda jesteś na podpasowywanie się, i w ogóle na seks, zwłaszcza wynaturzony seks.(ty pewnie uważasz że jest inaczej....ale nie jest, uwierz mi i daj sobie czas, piękny czas). A ten opisywany przez ciebie facet? Chroń panie Boże wszystkie dziewczyny przed takimi seksszmatami męskimi,w wyraźnie tylko duupa mu w głowie a nie osoba dziewczyny, on taki zawsze będzie, uciekaj od niego, on jest typowy i już zepsuty. A że nie traci czasu z mało doświadczonymi w perwersji dziewczynami, takimi jak ty? Bądź dumna z tego że jeszcze nie jestes taka jak on, i szukaj innego wartościowego faceta , a nie skuurwionego seksoholika. co to szybko w kroczach ląduje i oczekuje dziwkarskiego zachowania.

Gość mądre słowa
Yes.

Gość mądre słowa
Moja droga, niech ci do głowy nie przyjdzie tłumaczenie się przed tym facetem ze swojego niedoświadczenia czy że nie umiałaś tego robić. Ty masz prawo być niedoświadczona i niewyruchana, to zaleta. Do seksu i techniki seksu dorasta się we dwoje i nie ma obowiązku umieć więcej niż się umie i potrafi. Jeśli już masz coś temu facetowi nawciskać, to raczej to że nie docenił twojego braku zużycia i niedoświadczenia, że dał ci do zrozumienia że mu nie odpowiada twój brak doświadczenia , że zamilkł co niezbyt dobrze świadczy o jego kulturze i obyciu. Potraktował cię jak dupkę na jeden raz, bez uprzedzenia że tylko o to mu chodzi. To ty możesz mieć do niego pretensję o brak zakończenia znajomości w kulturalny sposób. Moim zdaniem, za szybko poszłać w fizyczność z niedawno poznanym osobnikiem, zanim nawiązała się głębsza więź osobowa, bo fizyczna skłonność to zbyt mało do zbudowania zaangażowania.

Gość mądre słowa
no właśnie, przeleciał i odleciał, a autorka nie miała rozpoznania że miała do czynienia z oblatywaczem., niech się uczy na błędach i rozpozna oblatywacza pod atrapą atrakcyjności zewnętrznej Zwykle jak facet fajny i atrakcyjny to jest przelatywaczem i szybko odlatuje naiwnych lasek jest pełno do przelatywania

Gość lili007
Współczuję Ci, że miałas do czynienia z takim gadem, takich to tylko z buta traktować. Tak jak wyżej - głowa do góry i w ogóle jak najszybciej bym o nim zapomniała i nie przyznawała się, ze coś mnie z nim łączyło.... Jakby miał trochę szacunku do Ciebie, to sam by się odezwał i kulturalnie zakończył znajomość, a nie potraktował jak potraktował...Znam gościa tego typu, tylko przedmiotowe traktowanie kobiet i kłamstwa żeby tylko 'zaliczyć'...ech