Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamaria2

lepszy dukan czy sb

Polecane posty

Gość tamaria2

tak wg was co polecacie? nie mam pojecia co wybrac a chciałabym schudnac ok 8 kg

Gość tamaria2
a może ta 13 dniowa kopenhaska?

Gość kredkkaa

Gość mmmmama
1000 kcal i chudnie sie

Gość tamaria2
i co wybrac

Gość ja na sb schudłam
jest mniejszy rygor niż na dukanie a jak ostatnio było słychać dukan może zaszkodzić zdrowiu, ja tam schudłam na sb 11kg w 2,5 miesiąca jadłam wszystko co dozwolone ze smakiem bez głodu wagę utrzymuję 4 miesiące już mimo że podjadam sobie pizze czasem słodkie i chipsy ale nie wróciłam do dawnego stylu odżywiania, dieta zmieniła moje podejście do jedzenia, jem regularnie mniejsze porcje mniej tłusto, sporo warzyw co dawniej było nie do pomyślenia. Każdy chwali swoją dietę, na jakiejś na pewno schudniesz ale wybierz rozsądnie żeby się jej trzymać a nie porzucić po tygodniu. Jak chcesz trwale zrzucić te 8kg wybierz dłuższą dietę niż jakieś szybkie kopenhaskie.

Gość tamaria2
moze i tak po innych moze nastapic jojo zastanowie sie i moze zaczne od jutra , dzis juz zjadlam owoce dziekuje za konkretna odpowiedz

Gość tamaria2
ale duzo schudłas , moje szczere gratulacje

Gość ja na sb schudłam
dzięki, startowałam ze sporej wagi 74kg, pierwsza dieta w życiu, byłam po ciąży i efekt tej diety super, wszyscy się zachwycali że tyle schudłam i że taką prostą dietą a nie głodówką ;) jak szukałam informacji o diecie i efektach dziewczyny też pisały że ładnie chudły nawet z niewielkiej wagi, nie wierzyłam że tyle można jeść i chudnąć do puki sama się nie przekonałam. Powodzenia życzę i pewnie zrzucisz swój nadmiar w 1,5 miesiąca stosując się do zasad, ja w 1 fazie mało schudłam bo 3kg a na 2 fazie resztę. Fajna dietka poszukaj stron z przepisami, gdzieś na forum sb dziewczyny podawały stronki często, nawet ciasta można sobie upiec.

Gość tamaria2
własnie czytam ksiazke pozyczyłam od kolezanki zadzwoniłam do niej bo przypomnialam sobie ze ona ja przeprowadala i okazało sie ze ma ksaizke jestem juz daleko w czytaniu

Gość hjkllzza
kazdy chwalic bedzie swoja diete